Altını olmayan kara güne kaldı! İslam Memiş gram altında 4000 TL için tarih açıkladı

Altını olmayan kara güne kaldı! İslam Memiş gram altında 4000 TL için tarih açıkladı
Gram altın üzerindeki tahminler gelmeye devam ederken uzman isimlerden olan İslam Memiş, 4000 TL tahmininde bulundu. Bu rakamları görenler Kapalıçarşı'ya akın edecek.

Son dönemin en çok konuşulan konularından olan borsa, dolar, euro ve gram altın konuları uzman isimlerden tahminler gelirken vadeli olarak yorumlar yapıldı. İslam Memiş'ten gram altın için hazır olun uyarısı geldi.

BORSA İSTANBUL'DA ALIM ŞANSI

Borsa İstanbul'daki son durum değerlendirmelerinde bulunan Memiş, 8145 puandan günü tamamladığını belirtirken Borsa İstanbul'daki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve alım için önemli fırsat olduğunu belirtti. Dolar kurunun 26,88 seviyesinde olduğunu açıklayan Memiş, serbest ve resmi kur arasında farklılık olmadığına vurgu yapıldı. Euro ve dolar üzerinden 1.0745 seviyesinde olurken önümüzdeki günlerde FED'in faiz kararının etkilerini takip edeceğine vurgu yapıldı.

altın tahminleri

UZUN VADEDE BEKLENTİ

Memiş, önemli açıklamalarda bulunurken gram altının 2024 senesinde 2500 TL ve üzerinde olacağına değinirken 2025 senesinde 4 bin TL ve üzerinde olacağı tahminlerinde bulundu.

(HABERDE VERİLEN VERİLER KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR)

Son Haberler