Binance açıkladı: Bini aşkın çalışan işten çıkarıldı

Binance açıkladı: Bini aşkın çalışan işten çıkarıldı
Kripto para borsası Binance, yakın zamanda 1.000’den fazla çalışanını işten çıkarttı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, son aylarda düzenleyici kurumların baskısı altında. Binance'in yaşamış olduğu bu durum sonrasında şirketten işçiler çıkartılmaya başladı.

Wall Street Journal'e göre Binance, yakın zamanda 1.000'den fazla çalışanının işine son verdi, Bu kaynak, Binance'in işten çıkarılacak kişi sayısını artırabileceğini ve potansiyel olarak toplam personelinin üçte birini işten çıkarabileceğini belirtti.

Binance strateji müdürü Patrick Hillman'ın bu ay başlarında şirketten ayrıldığı ve bunu olumlu koşullar altında yaptığı onaylandı. Fortune'a göre, Hillman diğer üst düzey yöneticilerle birlikte Binance'den ayrıldı. Buna karşın, Binance CEO'su Changpeng "CZ" Zhao, geçen hafta bir açıklama yaparak, şirketinin gelecek 6 ila 18 ay içinde beklenen işlem hacmi artışına uyum sağlamak için önlemler aldığını belirtti.

CZ, konu hakkında şu ifadeleri kullandı: "Sektör hala genişlemeye açık ve biz de daha işin başındayız. Ben bir yaratıcıyım ve bu sebeple her zaman pozitif bir bakış açısına sahibim."

Son Haberler