Cumhurbaşkanı imzaladı! A'dan Z'ye onaylı borç kapatma kredisi başladı! Seçim öncesi tüm borçlar siliniyor

Cumhurbaşkanı imzaladı! A'dan Z'ye onaylı borç kapatma kredisi başladı! Seçim öncesi tüm borçlar siliniyor
Türkiye'de yükselen enflasyon sorunu, hayat pahalılığına sebep olurken, alım gücü düşen vatandaşlar maalesef birçok bankaya borçlanmak durumunda kaldı.

A'dan Z'ye onaylı borç kapatma kredisi başladı! Seçim öncesi tüm borçlar siliniyor! Cumhurbaşkanı imzaladı - Türkiye'de yükselen enflasyon sorunu, hayat pahalılığına sebep olurken, alım gücü düşen vatandaşlar maalesef birçok bankaya borçlanmak durumunda kaldı. Son yıllarda, kredi kullanım oranları rekor seviyelere ulaştı. Birçok insan, borçları nedeniyle maaşını bankalara ödüyor ve ay sonunu zorlukla getiriyor. Neyse ki, seçim öncesinde müjdeli bir haber geldi. Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi verilecektir. Böylelikle vatandaşlar, borçlarını tek bir çatı altında toplayarak kurtulma imkanına sahip olacak. Aynı zamanda borç transferi kredisi olarak da bilinen bu kampanyada, faiz oranları oldukça düşüktür.

Garanti BBVA Borç Kapatma Kredisi İle Rahatlama Sağlayın

Garanti BBVA, borcu olan vatandaşlara müjde veriyor. Eğer tüm borçlarınızı tek bir yerde toplamak ve düşük faizli bir şekilde kurtulmak istiyorsanız, vakit kaybetmeyin. Garanti Bankası, borç kapatma kredisi başvuru tarihleri ve başvuru şartlarını açıkladı. Ay sonuna kadar başvuru yapacak olan tüm vatandaşlar, borç yükünden kolaylıkla kurtulabilecekler.

cumhurbaskani-imzaladi-adan-zye-onayli-borc-kapatma-kredisi-basladi-secim-oncesi-tum-borclar-siliniyor.jpg

Garanti Bankası Borç Kapatma Kredisi Detayları

Garanti BBVA, borç transferi kredisi detaylarını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, borç transfer kredisi faiz oranı %2,54 olarak belirlendi. Vatandaşların kullanacakları borç kapatma kredisi miktarına göre vade süresi de değişmektedir. 50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 ay vade uygulanırken, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki krediler için 24 ay vade sunulmakta, 100.000 TL ve üzeri krediler için ise 100.000 TL vade süresi geçerlidir.

Garanti Bankası Borç Kapatma Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası'nın borç kapatma kredisi başvuruları, şubeye gitmeden mobil bankacılık veya internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yapılabilmektedir. Ayrıca, Garanti BBVA borç kapatma kredisi başvurusu SMS ile de gerçekleştirilebilir.

Son Haberler