14 Mayıs günlük burç yorumları. Yengeçler kemerleri sıkıyor, İkizler yeni bir aşka hazır!

14 Mayıs günlük burç yorumları. Yengeçler kemerleri sıkıyor, İkizler yeni bir aşka hazır!
14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte burç yorumları

KOÇ BURCU

Duygusal olarak kolay bir Cumartesi olmayacak. Sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapmak zorunda kalacaksınız. Çevrenizdekiler alıngan olabilir ve tepkilerinizi iyi değerlendirmeyerek tartışma yaratma riskini alırsınız.
İlişkiniz varsa; Sevdiğinizi kıskanmaktan kaçının.
Yalnızsanız; İdeal insanı hayal etmeyi bırakın.

ASLAN BURCU

Her zamankinden daha hassas, bugün sizin ve çevrenizdekilerin duygularının altında ezilme riskiyle karşı karşıyasınız. Başkalarını memnun etme yolundan çıkmaktan veya tam tersi olduğunda her şey yolundaymış gibi davranmaktan kaçının. Bir süredir içinde barındırdığınız hayal kırıklıkları beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Öğleden sonra atmosfer daha az gergin olacaktır: kendinizi düşünün, rahatlamaya çalışın.
İlişkiniz varsa; kararlarınızı eşinizin kararlarına uyarlamayı unutmayın.
Yalnızsanız; Yeni tanıştığınız bir kişiye ikinci bir şans vermeye karar vereceksiniz.

YAY BURCU

Bugünün arzusu, çevrimiçi bile olsa alışverişe gitmektir, ancak bu gerçekten yapmanız gerektiğini göstermez: Kredi kartınızı ve cüzdanınızı bir çekmecede kapatın! Alışveriş yapmak isteseniz bile, dikkatli olmak en iyisidir.
İlişkiniz varsa; partneriniz size bazı sitemlerde bulunabilir.
Yalnızsanız; ​​Size kur yapan birine karşı çok hassas olmayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Gününüz muhtemelen biraz kasvetli olacak. Duygularınızı bastırmayın, bunun yerine ne hissettiğinizi dikkatlice inceleyin. O anki ruh halinizi geçmişteki duygularla ilişkilendirmeye çalışın çünkü bunlar neler olup bittiğini anlamanıza yardım edecek.
İlişkiniz varsa; partnerinizle ilgili sorunlar yaşanabilir.
Yalnızsanız; Yeni bir ayrılık düşüncelerinizi meşgul ediyor.

BAŞAK BURCU

Etrafınızdakiler, özellikle de sevdikleriniz üzerinde sahip olduğunuz güce odaklanın. İş yerinde prestijli bir konum elde edebilirsiniz.
İlişkiniz varsa; Partneriniz size hisleri konusunda güvence verecek ve sevildiğinizi ve korunduğunuzu hissedeceksiniz.
Yalnızsanız; ​​Size kur yapan birinin güzel sözleriyle büyülenmeyin. Uyanık olmak en iyisidir.

OĞLAK BURCU

Evde biraz saygınlık hissedebileceğiniz bir Cumartesi günü. Bir aile üyesinin, özellikle de genç bir erkek otoritenize meydan okuyabilir. Yaşınız ne olursa olsun, "öfke nöbetleri" geçirebilirsiniz. Özellikle öğleden sonra aile ortamı daha sakin olacak.
İlişkiniz varsa; endişeler ilişkiyi istila ediyor.
Yalnızsanız; yeni insanlarla tanışmak tamamen size kalmış!

İKİZLER BURCU

Hırslarınızdan bahsedebilir ve umursadığınız bir hedefe ulaşmış olabilirsiniz. Görünüşün ruhunuz üzerinde de olumlu bir etkisi var. Daha güçlü ve cesur hissedebilirsiniz. Kendinizle gurur duymanızı sağlayan bir olay olabilir.
İlişkiniz varsa; ilişkide iyi bir enerji dolaşıyor.
Yalnızsanız; ruh eşinizi aramaya hazırsınız.

TERAZİ BURCU

Ailede tartışmalar ve inatlaşmalar çıkabilir. Muhtemelen bir şey sizi rahatsız ediyor ve bu yüzden normalden daha sinirli olabilirsiniz. Gerginlik artarsa, sadece yürümek için bile evden çıkmak sadece sizin için değil, sevdikleriniz için de faydalı olacaktır. Öğleden sonra huzur ve uyum geri dönecek, birbirinizi anlayabileceksiniz.
İlişkiniz varsa; tartışmaları tetikleyebilecekleri için yanlış anlamalardan kaçının.
Yalnızsanız; bugün aşk sizden oldukça uzak.

KOVA BURCU

Hayatınızı daha canlı hale getirmek, yeni bir şeyler yapmak istediğiniz bir gün ama sahip olduğunuz güzel fikirleri boğma riskiniz var, özellikle de insanların ne düşündükleri konusunda endişeleniyorsanız gününüz kötü geçebilir. Bunun yerine, kendinizi bırakıp eğlenmenin zamanı geldi! Size neşe ve iyi enerji veren şeyleri düşünün.
İlişkiniz varsa; Partnerinizle birlikte bir maceraya atılmak için doğru atmosfer.
Yalnızsanız; Özgüveninizi destekleyen ve egonuza iyi gelen bir gün olacak.

YENGEÇ BURCU

Beğendiğiniz bir şeyi satın almak için bir miktar paraya ihtiyacınız olabilir, ancak şu anda maddi olarak bunu karşılayacak bir durumunuz yok. Bütçeyi dikkatlice inceleyerek, bunun bir yolu bulunabilir. Örneğin, gelir ve giderlerinizi takip ederek ve birkaç ince ayar ve küçük fedakarlıklarla, satın almayı düşündüğünüzden daha kısa sürede istediğiniz şeyi alabilirsiniz.
İlişkiniz varsa; eşinizi haksız yere suçlama riskiniz var.
Yalnızsanız; ​​size kur yapan kişinin sizinle dalga geçtiğini düşünebilirsiniz ve muhtemelen yanılıyorsunuz.

AKREP BURCU

Mevcut sorunlar hakkında ısrarla düşünebilirsiniz ve bu endişe ve gerginliği tetikleyebilir. O yüzden bugünlük, sakin olun. Yapılacaklar listesi sonsuz gibi görünse bile, kendinizi baskı altına almak pek bir şey kazandırmaz. Her şeyi aynı anda yönetmeyi bekleyemezsiniz, böylece her seferinde bir görevle karşı karşıya kalırsınız. Kendinizi stresten koruyacaksınız.
İlişkiniz varsa; diyalog karmaşıktır, bir şeyden rahatsızsınız ve memnun değilsiniz. Rahatlayın, olumlu düşünün!
Yalnızsanız: Kimsenin sizi dinlemediği hissine kapılıyorsunuz… Geçici gerginlikler bu arada kendinize ve sağlığınıza dikkat edin.

BALIK BURCU

Hayatınızı etkileyen önemli konularda bir sonuca varabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün yeni olanaklar getirecek ve yeteneğinizden en iyi şekilde yararlanmanız gerekiyor. Geçmişten gelen sorunları çözmek iyidir, ancak olumlu bir gelecek inşa etmeye yardımcı olacak yeni fırsatlar yaratmak da önemlidir.
İlişkiniz varsa; Partnerinizin davranışında bir değişiklik bekliyorsanız, bugün olacak.
Yalnızsanız; eski bir sevgilinizle karşılaşabilirsiniz.

Son Haberler