Akıllı saati olanlar dikkat! Bu yöntemler pil ömrünü uzatıyor

Akıllı saati olanlar dikkat! Bu yöntemler pil ömrünü uzatıyor
Akıllı saati olanlar toplanın! Saatinizin pilinin çabuk bittiğini düşünüyorsanız bu yöntemleri kullanarak, saatinizin ömrüne ömür katabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Akıllı saat kullanıcılarının en büyük dertlerinden birisi de saatlerinin şarjının çabuk bitmesi olabilir. İşte bu sorunu ortadan kaldırmak için pil tasarrufuyla ilgili sizi bilgilendiriyoruz.

Tüm akıllı saatlerin şarj sürelerini uzatmak için hemen hemen ortak birçok madde var. Bu maddelere dikkat ederek, akıllı saatinin ömrünü birkaç saat hatta birkaç gün daha uzatabilirsiniz.

BİLDİRİMLERİ KAPATIN

Gereksiz bildirimleri kapatmalısınız. Pilin daha uzun süre dayanmaya başladığını göreceksiniz. Saatiniz size sürekli bildirim vermezse, ona vereceği enerjiyi tasarruf ederek daha uzun ömürlü olacaktır.

PARLAKLIĞI AZALTIN

Otomatik parlaklık, pil ömrünü kısaltan etkenlerden birisidir. O nedenle parlaklığı mümkünse kısıkta kullanın. Kısık olduğu zaman daha az pilden yiyecek ve daha uzun süre kullanma imkanı verecektir.

TOPLANTI MODUNA ALIN

Meşgulsek ve mesajları kontrol edemiyor veya yanıtlayamıyorsanız o zaman saatinizi toplantı moduna alarak gereksiz pil harcamasının önüne geçebilirsiniz.

HAREKET SENSÖRÜ KONTROLÜ

Her zaman "hareketleri", yani ekran aktivasyon hareketlerini kontrol etmelisiniz. Çeşitli modellere bağlı olarak, sadece bileği hareket ettirerek çeşitli işlevleri kontrol edebilen saatler var. Örneğin, sadece bileğinizi çevirerek bir sekmeden diğerine geçmek veya belirli bir işlevi etkinleştirmek gibi. Pil ömrünü korumak ve akıllı telefonda olduğu gibi cihazı hızlandırmak için bunları azaltmaya özen gösterin. Çünkü siz fark etmeden bu sensor nedeniyle daha fazla işlem yapıldığını görebilirsiniz.

Son Haberler