Android için Twitter Blue'nun aylık ücreti 11 dolar, yıllık plan açıklandı

Android için Twitter Blue'nun aylık ücreti 11 dolar, yıllık plan açıklandı
Google'ın Android kullanıcıları, Twitter Blue'nun aylık aboneliğini Apple'ın iOS kullanıcılarıyla aynı fiyat olan 11 dolara satın alabilecekler.

Elon Musk'ın sahibi olduğu Twitter, Android için Twitter Blue aboneliğinin fiyatını açıkladı. Abonelik Android kullanıcıları için aylık 11 dolara mal olacak. Fiyat iOS aboneleri için de aynı. Şirket, web kullanıcıları için aylık ücretlere kıyasla daha ucuz bir yıllık plan sunuyor.

Twitter web sitesinde yaptığı açıklamada, Google'ın Android kullanıcılarının Twitter Blue'nun aylık aboneliğini Apple'ın iOS kullanıcılarıyla aynı fiyat olan 11 $ karşılığında satın alabileceklerini söyledi.

Mavi onay işareti daha önce politikacıların, ünlü şahsiyetlerin, gazetecilerin ve diğer kamuya mal olmuş kişilerin doğrulanmış hesapları için ücretsizdi. Elon Musk'ın mikroblog platformunun başına geçmesinin ardından mavi işaret artık ödeme yapmaya hazır olan herkese açık.

Bu uygulama, Twitter'ın reklamverenleri elinde tutmak için mücadele ederken gelirlerini artırmasına yardımcı olmak amacıyla 2022'de hayata geçirildi.

Haberlere göre, Android kullanıcıları için daha yüksek fiyatlandırma, Apple'ın App Store'u gibi Android'in Google Play Store'u tarafından alınan ücretleri dengeleyecek.

Twitter Blue aboneliği için yıllık plan 84 $ olarak fiyatlandırıldı ve kullanıcılara 8 $ indirim yapıldı. Twitter, web kullanıcıları için indirimin ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Japonya, Yeni Zelanda ve Avustralya gibi ülkelerde geçerli olacağını söyledi.

Aralık ayının başlarında Musk, Twitter'ın temel mavi tikinde yarı sayıda reklam olacağını ve sosyal medya platformunun gelecek yıl reklamsız daha yüksek bir katman sunacağını söyledi.

Elon Musk geçtiğimiz yıl Twitter'ın dizginlerini 44 milyar dolara devraldı. Devirden bu yana Elon Musk, sosyal medya şirketine doğrulanmış mavi rozet için abonelik planlarını da içeren değişiklikler getirdi.

Son Haberler