Apple Vision Pro'dan sevindiren haber: Tüm iPhone uygulamaları yüklenebilecek

Apple Vision Pro'dan sevindiren haber: Tüm iPhone uygulamaları yüklenebilecek
O markadan müjde geldi! Lansmanına sayılı günler kaldı! Detaylar haberimizde.

Apple markası Apple Vision Pro ile sanal gerçeklik dünyasına giriş yaptı. Apple'ın hibrit gerçeklik gözlükleri iPhone uygulamaları ile de uyumlu olacak. İşte detaylar

APPLE VISION PRO IPAD VE IPHONE'LARLA UYUM İÇİNDE OLACAK

Apple'ın iPhone 15 ve daha fazlasını tanıtacak olan Wonderlust duyurusuna sadece birkaç gün kaldı. Tüm dünyanın beklediği yepyeni bir cihaz, büyük merak uyandıran muhteşem bir teknoloji. Şüphesiz Apple Vision Pro en ilgi çekici olanlardan biridir. Yüksek teknoloji yüklü karma gerçeklik gözlükleri heyecan verici bir deneyim sunuyor. Ayrıca Apple'ın Vision Pro'su, piyasaya sürüldüğünde iPad ve iPhone uygulamalarını da içerecek. Artırılmış gerçeklik gözlükleri ve sanal gerçeklik gözlükleri yavaş yavaş yaşamımızda yer alıyor. Tabii bu yarışa teknoloji ustası Apple da katıldı. Şirket, haziran ayında Apple Vision Pro karma gerçeklik gözlüklerini haberini vermişti. Bu gözlükler sunduğu birçok özellik sayesinde kullanıcıları bambaşka bir dünyaya götürüyor ve onlara yepyeni bir deneyim sunuyor. Bu anlamda Bluetooth cihazlarıyla bilgisayar ya da televizyon gibi işlev gören karma gerçeklik gözlükleri yeni bir dönemin habercisi oluyor.

Apple Vision Pro iPad ve iPhone'larla Uyum İçinde Olacak

Apple Vision Pro karma gerçeklik gözlükleri lansman anında uygulamalarla dolu bir App Store elinde olacak.. Apple, hibrit gözlüklerin VisionOS işletim sistemi için tasarlanmış özel uygulamalar içeren yeni bir uygulama mağazasıyla birlikte geleceğini söylüyor. Şirket ayrıca uygulama mağazasının uyumlu iPad ve iPhone uygulamalarına da ev sahipliği yapacağını söyledi. Güncelleme Salı günü geliştiricinin web sitesinde yayınlandı. Bu güncellemede Apple, bunun pratikte nasıl çalıştığına dair ayrıntıları paylaştı. Apple'a göre Vision Pro'nun App Store'u yüzbinlerce iPad ve iPhone uygulamasını içerecek. Şirket ayrıca "çoğu" iPad ve iPhone uygulamasının VisionOS'ta çalıştığını da ekledi. Zamanlamaya gelince Apple, VisionOS geliştirici beta sürümünün bu sonbahardan itibaren yeni bir App Store içereceğini söylüyor.

Son Haberler