Artık çok daha modern: YouTube Music Web’in tasarımı baştan aşağı yenilendi

Artık çok daha modern: YouTube Music Web’in tasarımı baştan aşağı yenilendi
Google’ın müzik ve podcast platformu YouTube Music, önemli bir tasarım güncellemesi aldı. Web sitesi baştan aşağı yenilendi.

İnternet sitelerinin ve mobil uygulamalarının tasarımı zamanla değişikliğe uğrayarak modernleşmeye ayak uyduruyor. Google’da son dönemde neredeyse tüm uygulamalarının tasarımında değişime gitti. Halihazırda mobil YouTube Music yenilenen tasarımıyla kullanılabilirken, artık web sürümü de yeni bir görünüme kavuştu.

Çok kısa süre önce Google, YouTube Music’in Web sürümüne makyaj yaptı ve tasarımı baştan aşağı yeniledi. Bu sayede hizmet hem daha kullanılabilir, hem de daha keyifli bir hale geldi. İşte YouTube Music’in yeni tasarımı…

YouTube Music tasarımı yenilendi

Yeni tasarım; Ana Sayfa, Keşfet ve Kitaplık bölümlerini yeni bir kenar çubuğuna taşıyarak web uygulamasındaki gezinmeyi yeniden düzenlemekte. Önceki üst sekme navigasyonunun yerinde ise artık bir arama çubuğu bulunmakta.

yyyy.jpg

Öte yandan sol üst kısımda YouTube Music logosunun yanında bulunan yeni menü simgesi kenar çubuğunu genişletmenizi sağlamakta. Böylece kitaplığınızdaki tüm oynatma listelerine hızlı bir erişim sağlanmakta. Oynatma listelerinin üstünde ise yeni bir oynatma listesi oluşturmanızı sağlayan bir seçenek bulunmakta. Ayrıca Şu An Çalınan bölümünü açtığınızda da kenar çubuğu görünür durumda kalmakta.

Güncellenen YouTube Music tasarımı, standart geniş ekran yapılandırmasıyla dizüstü ve masaüstü ekranlarda içerik için fazla alandan ödün vermeden daha fazla gezinme seçeneğine ve tüm oynatma listelerinize erişmenizi sağlamayı başarmakta.

Kaynak: Vekteknoloji.net

Son Haberler