Bilgisayar oyunu sevenler hemen baksın! Steam en popüler oyununu ücretsiz yaptı: Sadece kısa süre geçerli

Bilgisayar oyunu sevenler hemen baksın! Steam en popüler oyununu ücretsiz yaptı: Sadece kısa süre geçerli
Oyun severlere müjdeli haberler gelmeye devam ediyor! Steam bu oyunu ücretsiz yaptı! Tüm detaylar haberimizde.

En büyük dijital oyun platformlarından olan Steam platformu en popüler oyunlardan bir tanesini daha ücretsiz yaptı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

STEAM BU OYUNU ÜCRETSİZ YAPTI

Steam oyun platformu sık sık kampanya ve yeniliklerini aboneleriyle paylaşmaya devam ediyor. Son dönemlerin en popüler oyunlarından biri olan Prison Architect oyunu kısa süre ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunun ücretsiz süresi bittikten sonra oyunun satın alınması gerekiyor. Oyunu ücretsiz oynamak için ilk olarak Steam platformundan oyun sayfasına girerek oyunu oyna seçeneğine basmanız gerekiyor. 

prison architect oyunu ücretsiz oldu

Bu şekilde süresi bitene kadar oyunu ücretsiz oynayabileceksiniz. Prison Architect oyunu bir hapishane simülasyonu olarak 2015 senesinde çıkmıştır. Oyuncular kendi hapishanelerini tasarlayarak yönetmeye başlıyor. Aynı zamanda mahkumların güvenliği sağlanıyor, mücadele ediliyor. Oyunun kolaylıkla oynanabilmesi için Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci, Nvidia 8600 veya AMD Radeon ekran kartı, 6 GB RAM, 400 MB depolama alanı olması gerekiyor. 

Son Haberler