Biz senelerdir yaşıyoruz! Steve Jobs'ın kızı iPhone 14'süz yaşayamazmış

Biz senelerdir yaşıyoruz! Steve Jobs'ın kızı iPhone 14'süz yaşayamazmış
Steve Jobs'ın kızı Eve Jobs, iPhone 14 olmadan yaşamayacağını söyleyerek, "Hepimizin yaşam biçimini değiştirdi ve çok basit bir şekilde ifade etmek gerekirse, tüm bu şey hakkındaki hislerim sadece, dahice" dedi.

Steve Jobs'un kızı Eve Jobs, iPhone 14'ün iPhone 13'e benzerliğiyle alay ettikten aylar sonra şimdi de iPhone'u olmadan "yaşayamayacağını" söyleyerek gündem oldu.

Eve Jobs, The Strategist'e verdiği bir röportaj sırasında onsuz yaşayamayacağı dokuz şeyin listesini paylaşırken, listede diğer şeylerin yanı sıra iPhone 14 de yer aldı.

HİSLERİM SADECE, DAHİCE

Telefon hakkında konuşan Jobs, "Kısa tutacağım. Yaratıcılar için bir araç ve bir estetik-tasarım şaheseri. Hepimizin yaşam biçimini değiştirdi ve çok basit bir şekilde ifade etmek gerekirse, tüm bu şey hakkındaki hislerim sadece, dahice" dedi.

Apple iPhone 14'e yönelik bu beğeninin, geçen yıl aynı cihazla dalga geçtikten aylar sonra gelmesi dikkat çekerken, Eylül 2022'de iPhone 14 piyasaya sürüldüğünde Eve Jobs, giydiği tişörtün aynısıyla poz veren bir adamı gösteren bir Instagram hikayesi paylaşarak, "Apple'ın bugünkü duyurusundan sonra iPhone 13'ten iPhone 14'e yükseltme yapıyorum" demişti.

EVE JOBS KİMDİR?

Eve Jobs, Steve Jobs'un dört çocuğundan en küçüğüdür. Stanford Üniversitesi mezunu olan Jobs, bilim, teknoloji ve toplum alanında uzmanlaştı. Jobs aynı zamanda bir model ve başarılı bir binici.

Son Haberler