Böyle zam ne görüldü ne duyuldu! Bir gecede yüzde 600 zam geldi

Böyle zam ne görüldü ne duyuldu! Bir gecede yüzde 600 zam geldi
PS Plus kullanıcıları karalar bağlayacak. Fiyatlar altı katına çıktı. Ayrıntılar haberimizde...

Sony, Türkiye'de abone paket tarifelerine büyük bir zam yaparak gündemde yerini koruyor. Oyun konsolu ve elektronik devi Sony, PlayStation Plus hizmetinin fiyatlarını önemli ölçüde artırdı. Geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri'nde yüzde 33 oranında zam yapan Sony, şimdi de Türkiye'de abonelik tarifelerine yüzde 600 zam yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Sony'nin zam kararıyla birlikte PlayStation Plus Essential'ın fiyatı 240 TL'ye yükseldi. Diğer paketler olan PlayStation Plus Extra ve PlayStation Plus Deluxe ise sırasıyla 2.340 TL ve 2.740 TL oldu. Bu fiyat artışlarıyla birlikte Türkiye'deki abonelik tarifelerinde rekor bir zam gerçekleşmiş oldu.

Zam kararı öncesinde, Sony'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptığı zamın ardından Türkiye'de de benzer bir artış bekleniyordu. Beklenen oldu ve 6 Eylül Çarşamba günü itibarıyla Sony, PlayStation Plus'un 12 aylık abonelik paketlerinin fiyatlarını artırdı.

ps plus ücreti ne kadar oldu

Sony'nin bu zam kararı, Türkiye'deki PlayStation kullanıcıları arasında büyük bir tepkiye neden oldu. Özellikle oyunseverler, bu fiyat artışının oyun dünyasına erişimi zorlaştıracağından endişe ediyor. Sony ise zam kararını, maliyetlerin artması ve döviz kurlarındaki dalgalanmaların etkisiyle açıkladı.

Türkiye'de teknoloji devi Sony'nin abone paket tarifelerine yapılan bu büyük zam, oyunseverler arasında hayal kırıklığı yaratırken, gelecekteki oyun deneyimlerinin maliyetini artırabileceği endişelerini de beraberinde getiriyor.

Son Haberler