Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston yapay zeka grevinde!

Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston yapay zeka grevinde!
Breaking Bad dizisinin Walter White'ı olan Bryan Cranston, yapay zekaya karşı greve çıktı. Beyaz Perde Aktörleri Derneği ve Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Birliği (SAG-AFTRA) tarafından başlatılan greve, ünlü oyuncudan da destek geldi.

Beyaz Perde Aktörleri Derneği ve Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Birliği (SAG-AFTRA), yapay zeka nedeniyle işlerinin tehlikeye girmesi üzerine greve başladı. Maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle grev yapan sanatçılara, ünlü sanatçı Bryan Cranston'dan destek geldi.

BRYAN CRANSTON YAPAY ZEKAYA KARŞI GREVDE

Breaking Bad dizisinin başrolüyle hafızalara kazınan Bryan Cranston yapay zeka grevlerine katılarak, sanatçıları yalnız bırakmaı.

"MESLEĞİMİZİ ROBOTLARA VERMENİZİ KABUL ETMİYORUZ"

Ünlü oyuncu, senaristler ve oyuncuların dahil olduğu son 63 yılın en büyük Hollywood grevine destek verdi. Greve katılan ve Times Meydanı'nda konuşma yapan Cranston, Disney CEO'usu Bob Iger'ı hedef alan bazı söylemlerde bulunarak, "Bizi anlamanızı beklemiyoruz. Ama bizi dinlemenizi istiyoruz. Bunun da ötesinde, mesleğimizin elimizden alınıp robotlara verilmesini kabul etmeyeceğimizi duyun. Çalışma hakkımızı elimizden almanıza ve düzgün bir yaşam sürdürmemizi engellemenize izin vermeyeceğiz" dedi.

40 seneden uzun bir süredir oyunculuk yapan Cranston, geçtiğimiz haftalarda emeklilik planıyla gündeme gelmiş ve 2026 yılında Hollywood'dan en az 6 ay uzak kalmayı planladığını belirtmişti.

Son Haberler