Bütçe dostu: Realme, boyun bantlı Bluetoooth kulaklığını uygun fiyata tanıttı

Bütçe dostu: Realme, boyun bantlı Bluetoooth kulaklığını uygun fiyata tanıttı
Giyilebilir teknoloji ürünlerinde düzenli olarak yeniliklere yer veren Realme, Hindistan’da boyun bantlı yeni Bluetooth kulaklığı Buds Wireless 3’ü tanıttı.

Çin merkezli Realme, akıllı telefonlara ek olarak giyilebilir ürünleriyle de pazarda rekabet ediyor. En uygun fiyata en iyi ürünleri sunmayı amaçlayan şirket, farklı kategoriler için de bazı ürünler geliştiriyor.

Şirket kısa süre önce boyun bantlı Bluetooth kulaklığı Buds Wireless 3’ü oldukça makul bir fiyata piyasaya sürdü. Hindistan’da lanse edilen kulaklık, hoş bir tasarıma sahip.

Buds Wireless 3 özellikleri

Görünüm açısından, realme Buds Wireless 3 üç renkte geliyor. Siyah, sarı ve beyaz seçenekleri arasında tercih yapabilirsiniz.

Donanım ve özellik açısından bu kulaklık, dahili 13.6mm sürücü birimine sahip ve Bluetooth 5.3'ü destekliyor. Ayrıca resmi özellikler kısmında kablosuz mesafenin 10 metreye ulaştığı, AAC ve SBC ses codec'lerini desteklediği de verilen bilgiler arasında.

12dbb486-14fe-4a48-adb1-016db49b7b4a.webp

Ayrıca realme Buds Wireless 3, aktif gürültü azaltmayı ve 360° uzamsal sesi , 45 ms gecikmeyi, çift cihaz bağlantısını ve IP55 seviyesinde toz ve suya dayanıklılığı da destekliyor.

En merak edilen ise pil kısmı. Çinli firmanın yeni kulaklığı, gürültü azaltmayı açtıktan sonra 26 saat müzik çalarken, bu süre gürültü engelleme kapatıldığında 40 saate kadar uzayabiliyor; aramalar için kullanılıyorsa pil ömrü yaklaşık 19 saati buluyor.

Son olarak fiyata gelirsek yeni Realme kablosuz kulaklık Hindistan'da, 1699 Hindistan rupisinden satışa çıktı. Dolar bazında ise bu rakam 21 dolara tekabül ediyor.

Son Haberler