Chrome'u daha kullanışlı hale getirin: Bu yılın en iyi Google eklentileri belli oldu

Chrome'u daha kullanışlı hale getirin: Bu yılın en iyi Google eklentileri belli oldu
2023 yılının en çok tercih edilen ve sevilen Google uygulamaları belli oldu. Chrome eklentileri listesi yayınlanırken hem iş hemde gündelik hayatımızda en çok tercih edilen uygulamalar haberimizde.

İnternet hemen hemen herkesin evinde cebinde yer alırken en çok tercih edilen uygulamalar ise belli oldu. Chrome üzerinde yer alan eklentilerin sırası açıklandı. Gündelik hayatınızda ya da iş hayatınızda kullanırken keyif aldığınız uygulamalar...

EN İYİ GOOGLE CROME UYGULAMALARI

LASTPASS

Birçok uygulama üzerinde farklı şifreler belirleniyor. Google üzerine ''beni hatırla'' özelliğiyle beraber şifreler korunuyor. Lastpass uygulamasıyla beraber şifreler tanımlanarak çift faktörlü koruma içerikleri kolaylaştırıyor.

google crome uygulama

GRAMMARLY

Dil programı olan Grammarly, birçok alan üzerinde hayatınızı kolaylaştırıyor. Editörlük işi yapanların eli ayağı olan bu uygulama en çok tercih edilenlerin arasında. Sadece word ve docs gibi programlarda değil arama çubuğundaki metinlerde bile Grammarly yer alır.

MOMENTUM

Odaklanma sorunuyla baş edemeyenler için Momentum uygulaması ilgi odağı oldu. İlham verici alıntılar, arka planlarla beraber anımsatıcılar kişileştirilerek kolaylık sağlıyor. Yapılacakların listesi yeni sekme üzerinde yapılarak günlük hedefler doldurulur. 

Son Haberler