Cisco, Audi araçları için Webex işbirliği uygulaması geliştiriyor

Cisco, Audi araçları için Webex işbirliği uygulaması geliştiriyor
Cisco, 2024 yılında üretilecek belirli Audi modellerinde kullanılabilecek Webex işbirliği uygulamasını geliştirmek için Volkswagen Group'un yazılım şirketi CARIAD ve Harman ile işbirliği yapıyor.

Cisco, müşterilere yalnızca ses modu, toplantı katılımcılarının görüşleri, paylaşılan içerik ve altyazı gibi özellikler sunacak olan uygulamayı Audi App Store üzerinden kullanıma sunmayı planlıyor.

ABD merkezli telekom donanımı üreticisi Cisco, Webex işbirliği uygulamasını 2024 yılında üretilecek belirli Audi modellerinde sunmaya hazırlanıyor. Cisco bu uygulamayı geliştirmek için Volkswagen Group'un yazılım şirketi CARIAD ve Samsung'un yan kuruluşu Harman ile ortaklık kurdu. Telekom şirketi yaptığı açıklamada (Reuters tarafından görüldü) şunları söyledi: "Hibrit çalışma gelişmeye devam ederken, modern çalışma ortamı artık tek bir alan ya da cihazla sınırlı değil. İnsanlar işlerini kendi koşullarına göre yapmak için giderek daha esnek ve sürtünmesiz yollar talep ediyor."

Webex uygulamasına araç içi Audi App Store üzerinden erişilebilecek. Araç içi App Store CARIAD ve Harman tarafından geliştirildi. Platform şu anda belirli Audi araçları için tasarlandı ve daha sonra daha fazla Volkswagen Grubu markasının bunu benimsemesi bekleniyor.

Audi Uygulama Mağazası: KullanılabilirlikCisco, Temmuz 2023 itibariyle araç içi uygulama mağazasının yeni Audi üretim modellerinde kullanılabileceğini doğruladı. Buna Audi A4, A5, Q5, A6, A7, A8, Q8 e-tron ve e-tron GT dahildir. Uygulama mağazası ayrıca Avrupa, ABD, Kanada, Meksika ve diğer denizaşırı pazarları içeren belirli pazarlarda da mevcut olacak.

Cisco'nun Audi otomobilleri için Webex uygulaması: Nasıl çalışacakWebex for Audi uygulamasının müşterileri platformu kolayca kurabilecekler. Kullanıcılar bu işlem için bir telefona da ihtiyaç duymayacak. Uygulama ayrıca araç hareket halindeyken yalnızca ses modu gibi güvenlik özellikleri de içeriyor. Araç park edildiğinde, sürücüler Webex'in tam kapsamlı işbirliği deneyiminden de yararlanabilecek. Bu sayede kullanıcılar toplantı katılımcılarını, paylaşılan içeriği ve altyazıları görüntüleyebilecek. Ayrıca, uygulama gürültü giderme ve ses optimizasyonu için yapay zeka (AI) geliştirmeleri de içerecek.

Son Haberler