Elon Musk Twitter'a haciz getirdi: Twitter ödenmeyen fatura yüzünden çökmüş

Elon Musk Twitter'a haciz getirdi: Twitter ödenmeyen fatura yüzünden çökmüş
Şaka değil gerçek! Elon Musk faturalarını zamanında ödemeyince Google vanaları mühürledi. İşte Twitter sınırlaması ile ilgili detaylar...

İŞTE TWİTTER’IN ÇÖKME NEDENİ!

Şaka gibi olay! Twitter’in sahibi Elon Musk Google faturalarını ödemeyince olanlar oldu.

Elon Musk’ın Twitter ile ilgili olarak yaptığı gelişmelerden sonra kullanıcılar bir takım kısıtlamalar ile karşı karşıya kalmıştı. Ancak bu kısıtlamaların gerçeği ortaya çıktı. Gerçek aslında çok faklıymış. Meğer kısıtlamaların sebebi ödenmeyen faturalardan kaynaklıymış….

elon

ELON MUSK BATTI MI?

Dünden beri bazı kullanıcılar twittr hasaplarına giriş yapamadı. Bu da dünya da büyük yankı uyandırdı. Herkes yeni bir kısıtlama olduğunu düşünürken işin rengi meğer başkaymış. Kullanıcılar sadece 600 tweet görebilecekti. Daha fazlasını ya da yeni twettleri görmek için ise bir sonraki günü beklemek durumunda kalacaklardı.

Bir çok kullanıcının tepkisinin ardından ise bu sınır 600 yerine 800 olarak güncelendi. Sınırlamanın kalkması için ise twetter blue paketinin satın alınması şartı getirilmişti. Çünkü bu kısıtlama googleye ödenmeyen faturaların medeliydi. Yani Elon Musk’ın ödemediği faturalar kullanıcıları mağdur etti.

Bir çok kişi ise bu kısıtlama nın nedenini öğrenince Elon Musk’a tepkisini arttırdı.

Son Haberler