Elon Musk'tan Twitter'a büyük darbe: Logosu değişti

Elon Musk'tan Twitter'a büyük darbe: Logosu değişti
Ünlü girişimci ve Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter platformunun ismi ve logosuyla ilgili yapılacak değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulundu ve bu açıklamaların ardından sosyal medya uygulamasında dikkate değer değişiklikler görüldü. İşte ayrıntılar...

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra Twitter platformu gündemden düşmüyor. Musk, yaptığı birçok değişiklikten sonra şimdi de Twitter'ın adını ve logosunu değiştirme kararı aldı. Artık Twitter hesaplarında mavi kuş logosu yerine, Elon Musk'ın X logosu görülecek.

Twitter'ın yeni adı ve logosu olan "X", Elon Musk tarafından Twitter üzerinden duyuruldu. Musk, Twitter merkez binasının üzerine yansıtılan yeni logonun görselini paylaşarak yeni bir çağın işaretini verdi.

YENİ LOGO İLE GELECEK DEĞİŞİKLİKLER NELER?

x

Bu yenilenmeyle birlikte, Twitter platformunda birçok değişiklik de kullanıcıları bekliyor. Elon Musk, yenilenen sosyal medya platformunda sadece paylaşım alanı olmaktan çıkarak bir pazar yeri oluşturmayı da hedefliyor.

Elon Musk'ın bu radikal kararı, Twitter kullanıcıları ve medya tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Yeni isim ve logo değişikliğinin yanı sıra, Twitter'ın gelecekte sunacağı yeni özellikler ve işlevler de merakla bekleniyor.

Twitter'ın "X" olarak değişmesiyle birlikte, platformun daha da büyüyerek farklı bir döneme girmesi ve kullanıcı deneyiminin daha çeşitli hale gelmesi bekleniyor. Elon Musk'ın sosyal medya dünyasına getirdiği bu yeni soluk, Twitter kullanıcılarının ve diğer sosyal medya platformlarının da dikkatini çekiyor.

Son Haberler