Exxen'in yayınladığı Şampiyonlar Ligi maçları artık o platforma geliyor!

Exxen'in yayınladığı Şampiyonlar Ligi maçları artık o platforma geliyor!
Exxen'de yayınlanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçları için önemli bir anlaşma yapıldı. Exxen ile TV+ anlaşmaya vardı. Turkcell'in platformunda artık Exxen TV adıyla açılan yeni kanaldan özel içeriklere ulaşmak mümkün olacak.

Exxen ve TV+ arasında yeni bir anlaşma sağlandı. Exxen'in spor içerikleri ve özel yapımları artık TV+ üzerinden de izlenebilecek.

ShiftDelete'in haberine göre, iki platform arasındaki iş birliği kapsamında en çok Exxen’in UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınları dikkat çekiyor. Anlaşma artık TV+ ekranlarında da bu maçların izlenebileceği anlamına geliyor. Futbolseverler böylece haftada 4 Şampiyonlar Ligi maçını Exxen TV’den izleyebilecek.

Buna göre yayınlanacak ilk maçlar da belli oldu. Saat 22’de başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu karşılaşması Rangers – PSV Eindhoven hem Exxen hem de TV Plus’ta yayınlanacak. Ayrıca 23 Ağustos’ta Braga – Panathinaikos maçı da her iki platformda izlenebilir olacak.

Anlaşma sadece spor ile sınırlı kalmıyor. Exxen’in popüler dizileri ve eğlence programları da TV+ üzerinden yayınlanacak. Platformun sevilen dizilerinden Gibi, Yargı ve İlginç Bazı Olaylar gibi yapımlar artık daha geniş bir kitleye ulaşacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Premium TV+ kullanıcıları, yalnızca TV+’a özel açılan ‘Exxen TV’ kanalında UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarından yerli dizi, eğlence programları ve film yapımlarına kadar pek çok seçili içeriği ek bir ücret ödemeden izleyebilecek” denildi.

Exxen TV, TV+ üzerinden 8. kanalda yer alacak.

Son Haberler