Galaxy Watch 6'nın tasarımı belli oldu, yeni görüntüler ortaya çıktı: Dönen çerçeveler geri geliyor

Galaxy Watch 6'nın tasarımı belli oldu, yeni görüntüler ortaya çıktı: Dönen çerçeveler geri geliyor
Samsung'un yeni nesil akıllı saatleri için sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Tanıtım tarihine yaklaşırken Galaxy Watch 6 serisinin render görüntüleri ortaya çıktı.

Giyilebilir teknolojide adından sıkça söz ettiren Samsung, şık tasarım ve önemli özelliklerle geçen yıl Galaxy Watch 5 serisini piyasaya sürdü. Geçen zamanın ardından gözler bir sonraki modele çevrildi.

Galaxy Watch 6 serisi için sık sık yeni bilgiler gündeme geliyor. Son olarak buna render görüntüleri de eklendi. Güvenilir kaynaklar, yaklaşmakta olan Galaxy Watch 6 serisinin tasarımını ortaya çıkardı.

Dönen çerçeveler geri geliyor

Alman medyasından Winfuture'e göre Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic'in görüntüleri sızdırıldı. Buna göre Galaxy Watch 6'nın 40 mm ve 44 mm boyutlarında olacağı ve daha fazla dayanıklılık için safir kristal ekranla yükseltileceği bildiriliyor.

cec19f30b944501.jpg

Sadece bu kadarıyla da sınırlı kalmıyor. Ayrıca Watch 6'nın, kavisli bir ekrana sahip olacağı iddia ediliyordu. Ancak render görüntüleri bunu çok fazla gözler önüne sermiyor.

6ef5e25c4165e97.jpg

Öte yandan Watch 6 Classic de seride yer alacak. Bu saat ise 43mm ve 47mm boyutlarında gelecek. En önemlisi ise Samsung, dönen çerçevelere de geri dönecek. 5. seride bu tasarımı terk eden Samsung, 6. modellerde tekrardan dönen çerçeveye döneecek. Son olarak Galaxy Watch 6 serisi, Z Fold5 ve Z Flip 5'in tanıtılacağı 26 Temmuz'da piyasaya çıkması bekleniyor.

Son Haberler