Google, yeni reklamıyla Apple ile dalga geçti

Google, yeni reklamıyla Apple ile dalga geçti
Apple etkinliğinden hemen önce Google, bir Android reklamında iPhone'dan USB-C'ye geçişin tanıtımını yaptı ve tanımda resmen Apple ile dalga geçti..

Geçtiğimiz haftalarda Google, iPhone'da canlı çeviri eksikliğiyle alay ettiği bir reklam yayınladı. Şimdi, iPhone 15 duyurusunun hemen öncesinde, Apple'ın USB-C'ye gecikmeli geçişini anlatan yeni bir reklam yayınlandı.

Kampanyanın adına #BestPhonesForever verilriken, Samsung'un Apple'la dalga geçme yaklaşımından farklı olarak Google, Pixel'leri ve iPhone'ları futbol oynayan ve spaya giden en iyi arkadaşlar gibi gösteriyor. Birkaç gün öncesinde yayınlanan son reklam, bir iPhone'u Pixel'in üstüne koyuyor ve Apple'ın iPhone 15 modellerine USB-C eklemeden önceki "kilidi açmak için kaydır" günlerinden bahsediyor.

Ek olarak Pixel, "Sonunda USB-C ile şarj edebilecek misiniz?" diye soruyor. iPhone diyor ki, "Durun bir dakika, neyi, nasıl biliyorsunuz?" şeklinde bir soruyla karşılık veriyor.

Google, yeni reklamıyla Apple ile dalga geçti

Reklam, müşterilere Google'ın Pixel etkinliğinin düzneleneceği 4 Ekim'e kadar ara vermeleri söylenerek sona eriyor.

iPhone 15'in Lightning bağlantısının noktasını USB-C ile değiştireceği neredeyse kesin. Apple muhtemelen daha da yüksek Thunderbolt aktarımı hızlandırarak tüm Apple ürünlerinde tek kablonun daha iyi kullanılması gerektiğini iddia ederek bu değişikliği talep edecek, ancak bu değişiklik Avrupa Birliği'nin çevreyi korumak ve engelleri önlemek için tüm akıllı telefonların tek kabloyla donatılmasını zorunlu kılmasına izin verecek.

Ayrıca iPhone 15 Pro modellerinde özel Thunderbolt 4 bağlantı noktası bulunabilir ancak bu kablo, iPhone kılıfı yerine aksesuar olarak satılabilir.

Son Haberler