Huawei'nin FreeBuds SE 2'si satışa çıktı

Huawei'nin FreeBuds SE 2'si satışa çıktı
Huawei, TWS kulaklık serisinin en yeni üyesi HUAWEI FreeBuds SE 2'yi satışa sundu. Online mağazada satışa çıkarılan FreeBuds SE 2, pil ömrüyle ön plana çıkıyor.

HUAWEI FreeBuds SE 2, hafif yapısı ve akıllı interaktif gibi özelliklerini koruyor. Bununla birlikte, genç kullanıcıları da düşünerek yeni renklerle yeni bir görünüm de sunuyor.

HUAWEI FreeBuds SE 2'nin hem kulaklıkları hem de şarj kutusu hafif ve kompakt. Her bir kulaklık 3,8 g ağırlığında ve 33,66 mm x 17,83 mm x 18,13 mm boyutlarında. Buna ek olarak, kulaklıkların yuvarlak silueti, daha güvenli bir tutuş sağlıyor. Şarj kutusu 33 g ağırlığında ve 50,40 mm x 50,31 mm x 23,40 mm ölçülerinde olduğu için son derece taşınabilir.

1692952720-huawei-freebuds-se2-mavi-ddhi.png

HUAWEI, FreeBuds SE 2 kulaklıkları iki renkte sunuluyor: Seramik Beyaz ve Ada Mavisi. Kulaklıklar, tam şarjlı bir şarj kutusu ile birden fazla kez şarj edildiğinde 40 saatten fazla pil ömrü sunuyor. Tek bir tam şarjla, 9 saat kesintisiz müzik çalabiliyor. Ayrıca, kulaklıklar hızlı şarj özelliğine de sahip. 10 dakikalık şarj ile kulaklıklar 3 saatlik müzik çalabiliyor.

HUAWEI FreeBuds SE 2'deki Bluetooth 5.3 ile kullanıcılar kulaklıklarını EMUI, Android, iOS ve daha fazlası tarafından desteklenen cihazlara bağlayabilme imkanına sahip. Dayanıklılık tarafında, IP54 dereceli suya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip.

Kulaklığın zil sesi konum özelliği sayesinde kullanıcılar yanlış yerleştirilen kulaklıkları rahatlıkla bulabiliyor. Ayrıca, kulaklıkların özelleştirilebilir interaktif hareketleri, kullanıcıların kulaklıklara birkaç dokunuşla müzik çalmayı yönetmelerini, aramaları yanıtlamalarını ve daha fazlasını yapmalarına imkan tanıyor.

Son Haberler