Instagram'da ne yorum yazsam diye düşünmeye son! Sizin yerinize artık o yapacak

Instagram'da ne yorum yazsam diye düşünmeye son! Sizin yerinize artık o yapacak
Sevilen sosyal medya platformlarından olan İnstagram üzerinden yapay zeka ile yorum yapma özelliği devreye girdi. Yorumlar bölümünden devreye giren yeni özellikle beraber tüm detaylar belli oldu. İşte, İnstagram yapay zeka özelliği...

En çok tercih edilen dijital sosyal medya platformlarından olan İnstagram, her geçen gün kullanıcılarıyla yeni özelliklerini sunarken bu defa yapay zeka gündeme geldi. Yapay zeka destekli sohbet robotuna kavuşacağı ortaya çıkarken kullanıcılar tarafından araştırmalar başladı. İşte, İnstagram yapay zeka özelliği hakkında tüm merak edilenler haberimizde.

İNSTAGRAM YORUMLARA YAPAY ZEKA ÖZELLİĞİ

Gün geçtikçe gelişen teknolojiyle beraber yapay zeka son zamanların popüleri haline geldi. Kullanılan yazılımlarda, resmi internet sayfalarında ve sosyal medya platformları üzerinden karşımıza çıkan yapay zeka bu defa instagramda yer aldı.

instagram yapay zeka

Alessandro Paluzzi, tarafından yazılımlar geliştirilirken bugün Twitter hesabından yapılan paylaşımlar üzerine yorumlar kısmına yeni yapay zeka özelliği geldiği duyuruldu. Yapılan paylaşım üzerine fotoğrafa bakıldığında metin kutusundan profil fotoğrafı kaldırıldığında bu yapay zeka simgeleyen buton geldiği görülüyor.

Paluzzi açıklamalarından bu butona basılınca yapay zeka sizin adınıza yorum yaptığını belirtti. Yorumun neye göre yapıldığı hakkında henüz net bir bilgi söz konusu değildir.

Son Haberler