iOS 17 beraberinde AirPods'a bu özellikleri getirecek

iOS 17 beraberinde AirPods'a bu özellikleri getirecek
Apple güncellemeleri her defasında büyük ses getirmeye devam ediyor. Yeni 17 güncellemesiyle birlikte AirPodslara da birçok yenilik geliyor. Tüm detaylar haberimizde.

AirPods kulaklıklar da iOS 17 güncellemesinden nasiplenecek! Birçok yeni özelliği beraberinde getiriyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IOS 17 GÜNCELLEMESİ AİRPODS ÖZELLİKLERİ

AirPods serisinde adaptif ses özelliği Pro 2 modellere özel bir özellik olarak sunuluyordu. Aynı zamanda yayın akışının ses seviyesi yakın çevreye ve gün içindeki etkileşimlere göre ayarlanıyor. Gürültü kontrol de duymak istenen sesleri kaçırmamayı sağlıyor ve yabancı çevresel sesleri ortadan kaldırıyor. Pro 2 modellerde güncellenmiş aygıt yazılımıyla birlikte özelliğin etkinleştirilmesi için Kontrol Merkezi açılarak Adaptif seçeneğinin seçilmesi gerekiyor. Konuşma Duyarlılığı özelliği de Adaptif Ses özelliğinin bir parçası olarak biliniyor. 

yeni güncelleme ve airpods pro özellikleri

Speak to Chat teknolojisinde birinin konuştuğu algılanarak çevredeki insanların değil de kişinin sesine yanıt veriyor. Apple markası yakın çevredeki konuşmaları algıladığı zaman müziğin sesini kısarak arka plandaki gürültüyü azaltıyor. Kişileştirilen ses düzeyi çevredeki ortam sesine göre çalan ses seviyesini ayarlamaya yarayan bir özellik olarak sunuluyor. AirPods Pro, AirPods Pro 2 ya da üçüncü nesil AirPods 3 modellerin sap kısımlarına basıp arama sırasında ses kapatılarak açılabiliyor. Bu özellik AirPods Max modelde arama sırasında kafa bandının arkasında yer alan düğmeye basılarak çalıştırılıyor. AirPods Pro 2 modelde iOS 17 güncellemesiyle cihazlar arasında geçiş yapmak kolaylaştırılıyor. Karanlık Mod etkin olan bir modele bağlanıldığı zaman bağlantı açılır pencerenin de Karanlık Mod olması sağlanıyor. 

Son Haberler