iOS 17 ile eskiye dönüş başlıyor: SMS'ler geri dönüyor

iOS 17 ile eskiye dönüş başlıyor: SMS'ler geri dönüyor
Apple kullanıcıları güncellemeleri merakla bekliyor. Yeni güncellemede SMS dönemi geri gelecek! Tüm detaylar haberimizde.

Iphone kullanıcıları için iOS güncellemeleri epey ilgi çekici oluyor. Yeni iOS 17 güncellemesinde birçok yeni özellik eklenecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IOS 17 GÜNCELLEMESİYLE GELEN YENİLİKLER

Apple markası iPhone kullanıcılarına iOS güncellemelerini sunmaya devam ediyor. Beklenen iOs 17 güncellemesinde birçok yeni özellik gelecek. Yeni güncellemeyle birlikte dağınıklığın azaltılması hedeflenerek Mesajlar uygulaması güncellenecek. Artık mesajlar kısmında + seçeneğine basarak araçlara ulaşım sağlanacak. 16 güncellemesinde kamera simgesi ve App Store simgesi bulunuyordu ve Uygulamalar klavyenin üst kısmında yatay olarak genişlemesi ve daha basit tasarım kullanıcıya sunulacak. Yeni güncellemeyle birlikte seyahat edeceğiniz zaman size kolaylık sağlayacak Check In özelliği de gelecek. 

yeni güncellemeyle gelen mesajlar özellikleri

Bir yere gideceğiniz zaman bir yakınınıza gittiğiniz yeri bildirebileceksiniz. Check In özelliğini kullanmak için + seçeneğine basarak Check In seçeneğinin belirlenmesi ve gidilecek yerin ve saatin ayarlanması gerekiyor. Sonrasında ise otomatik olarak bilgileriniz seçtiğiniz kişiyle paylaşılacaktır. Mesajlar uygulamasında senelerdir kullanılan çıkartmalar özelliğine ek olarak bütün emojilerin çıkartma olarak kullanılabilmesi özelliği eklenecek. Artık emojiler çıkartma olarak sohbete eklenebilecek ve mesajda istediğiniz yere sürükleyebileceksiniz. Apple 16 güncellemesinde fotoğraflarınızdan çıkartma oluşturabiliyordunuz. Yeni güncellemeyle birlikte fotoğraflardan birini seçerek çıkartma ekle seçeneğini seçtikten sonra çıkartma yapabilecek ve fotoğrafınız canlıysa canlı çıkartma haline dönüştürebileceksiniz. Bir arkadaşla ya da grupla yapılan Mesajlar sohbetinde kaçırdığınız mesajları yakalama okuyla takip edebileceksiniz. Son olarak yeni güncellemeyle birlikte size gönderilen ses kayıtlarını dinleyemediğiniz bir ortamda olursanız mesajı yazıya dökebileceksiniz. 

Son Haberler