iOS kullananların istediği oldu: Chrome'a beklenen özellik ekleniyor

iOS kullananların istediği oldu: Chrome'a beklenen özellik ekleniyor
Google Chrome üzerinden İOS kullanıcıları için özellikler sunuldu. Ana ekran üzerinden web sitesinden uygulamalar eklenebilecek. İOS kullanıcılarına verilen müjdenin ayrıntıları haberimizde.

Chrome, tarayıcıyı iPhone ve iPad kullanıcılarının daha verimli kullanabilmesi için yeni özelliklerini açıkladı. Favori sitelerini İOS ana ekrana ekleme şansı tanınırken internet uygulamalarını eklemek artık mümkün. Dünya genelinde 3 milyardan fazla cihazda bulunan Google Chrome, bugün İOS kullanıcıları için önemli gelişmeye imza attı.

googlwe chrome

İphone ve İPad Ana Ekranına internet uygulaması eklenirken belirtilenlere göre İOS için google chrome'ye gelen son güncellemeyle beraber yeni özellikler cihazlara tanımlanmaya başladı. Bahsi geçen Ana Ekranda hızlı erişim için web sitesinde kaydedebileceği anlamına geliyor. Güncellemeyle beraber sürüm notunda ise artık ana ekranlarda URL'ler ya da aşamalı web uygulamalarının olacağı bilgisi verildi.

Google Chrome son güncellemesi ve İOS 16.4 ya da sonraki sürümlerin yüklendiği cihazlarda yeni özellik kullanılabilecek. Bunun nedeni olarak ise işletim sisteminin önceki sürümlerle API bulunmaması gösterildi. 

Son Haberler