iPhone 15'in yepyeni renkleri baş döndürecek: Trendleri yakaladı

iPhone 15'in yepyeni renkleri baş döndürecek: Trendleri yakaladı
Apple tutkunları heyecanla Eylül ayını bekliyor. Iphone 15 telefonların yeni renkleri sızdırıldı! Tüm detaylar haberimizde.

Eylül ayında çıkması beklenen iPhone 15 telefonların iki yeni rengi paylaşıldı. Bu renklere bayılacaksınız! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IPHONE 15 YENİ İKİ RENGİ

Apple iPhone marka telefonlar tüm dünyada en çok tercih edilen telefonlarından biri haline geldi. Yeni model iPhone telefonun Eylül ayında çıkması bekleniyor. Apple telefonlarda olan renk seçeneklerinin yanında iPhone 14 modelle kullanıcıya sunuulan Deep Purple yani derin mor isimli telefon modeli en çok tercih edilen modellerden bir tanesi. Mor telefonun arka camında mat parlak koyu bir renkle kullanıcıya sunuluyor. 

Iphone 15 Yeni Renkleri

Apple her yeni modelde kullanıcılarına yeni renk seçenekleri sunmaya devam ediyor. Iphone 14 telefonların lansmanı yapıldıktan sonra sarı rengi tanıtmıştı ve kısa sürede en çok tercih edilen renklerden biri olmuştu. Iphone 15 serisinde koyu kırmızı ve nane yeşili renklerin çıkacağı öğrenildi. Iphone 15 serileri için yeni bir kırmızı renk de çıkacak ancak rengin kızıl ya da koyu kırmızı mı olacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Yeşil rengin iPhone 11 ve iPhone 12 serisinde yer alan yeşil renge benzemesi tahmin ediliyor. Ancak bir diğer iddialara göre de yeşil yerine pembe, bebek mavisi yerine açık mavi gelmesi de söz konusu olacak. Kırmızı renk ile henüz net bir açıklama yapılmadı. 

Son Haberler