iPhone'dan Android'e geçmek için nedenler bir bir sıralandı

iPhone'dan Android'e geçmek için nedenler bir bir sıralandı
Apple telefonlardan iPhone telefonlara geçenler sebeplerini anlatıyor. Tüm detaylar haberimizde.

Apple iPhone kullanıcıları yavaş yavaş Android işletime geçmeye başladı. Peki sebepleri neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IPHONE'DAN ANDROİD'E GEÇİŞ

Apple kullanıcılarının Android'e geçmeleri için birçok sebep sıralanıyor. Ancak Android işletime geçmek için en önemli beş sebebi sizler için derledik! İlk olarak birebir olmasa da aynı özelliklere daha uygun fiyata ulaşabilirsiniz. Apple kullanıcıları genel olarak telefonları kameraları sebebiyle tercih ediyor ancak Android işlemci telefonlarda da çok iyi kamera özelliği olan modeller bulunuyor. 

apple android geçiş sebepleri

Örneğin Samsung telefonlarda birçok farklı tasarım özelliği göze çarparken Apple marka telefon tasarımları çoğu kullanıcı tarafından beğenilmiyor. Birçok Android kullanıcısı APK uygulama yöntemini tercih ediyor ancak Apple telefonlara bunu yüklemek mümkün olmuyor. Bir Anroid kullanıcısı Rootlanmış cihazla istediklerine erişebiliyor ve ROM yükleyerek performans artırımı yapabiliyor ancak Apple telefonlarda bu özellikler kullanılamıyor. Son olarak en yeni özellikler ilk olarak Android işlemci telefonlara geliyor. IPhone telefonlar yeni özellikleri aradan bir süre geçtikten sonra kullanıcılarıyla paylaşıyor. 

Son Haberler