iPhone'lara bu kez indirim geldi: İşte indirimli fiyatlar

iPhone'lara bu kez indirim geldi: İşte indirimli fiyatlar
Apple, Bugün Gerçekleşen Etkinliğin Ardından Tüm iPhone Modellerine Beklenmedik İndirim Getirdi! İşte Detaylar...

Apple, bugünkü Wonderlust etkinliğinde büyük bir sürprize imza atarak yeni iPhone 15 serisini ve Apple Watch 9 ile Watch Ultra'yı tanıttı. Bu lansmanın hemen ardından Türkiye'deki fiyatlar da açıklandı. Ancak sürprizler bununla da sınırlı kalmadı. Apple, mevcut olarak satışta bulunan iPhone modelleri için beklenmedik bir indirim duyurarak müşterilere cazip teklifler sunmaya karar verdi. Bu hamle, Apple kullanıcıları arasında büyük bir heyecan yarattı ve eski iPhone modelleri ile yeni çıkanlar arasında bir tercih yapmak isteyenler için daha fazla seçenek sunuyor.

1

Apple, geçtiğimiz aylarda sık sık fiyatlarını artırarak dikkat çekmişti, ancak bugünkü etkinlikte beklenmedik bir karar alarak iPhone modellerine indirim yapma yoluna gitti. Apple'ın son yıllarda düzenli olarak fiyat artışlarına gitmesiyle alıştığımız etkinlik zamları bu sefer yerini olumlu bir sürprize bıraktı. Diğer ürünlerin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yapılmadı. Bu hamle, Apple kullanıcıları arasında sevinçle karşılandı ve yeni iPhone modellerini düşünenler için cazip bir seçenek sunuyor. Artık Apple etkinliklerinin fiyat artışlarına odaklanmayacağız, çünkü indirim haberleriyle daha mutlu bir şekilde Apple ürünlerini beklemeye başlayacağız.

2

Apple, Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisi ve akıllı saat modellerini tanıttıktan sonra satışta olan mevcut iPhone modellerine beklenmedik bir indirim yapma kararı aldı. Bu hamle, son aylarda art arda fiyat artışlarına şahit olan kullanıcıları oldukça şaşırttı. Apple'ın yeni iPhone modelleri olan iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile Apple Watch 9 ve Watch Ultra'nın Türkiye fiyatlarını açıkladığı etkinlik sonrasında, mevcut iPhone modellerine yapılan indirim, birçok kullanıcının ilgisini çekti. Apple'ın bu adımı, özellikle yeni bir iPhone satın almayı düşünenler için cazip bir seçenek sunuyor. Ancak diğer Apple ürünlerinin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Apple'ın bu indirim kararı, kullanıcılar arasında memnuniyetle karşılandı ve etkinliklerin fiyat artışlarına odaklanma dönemi sona erdi. Artık Apple kullanıcıları, yeni ürünleri beklerken olumlu sürprizlere daha açık olacaklar.

Son Haberler