LG, devasa büyüklükteki televizyonunu tanıttı: Fiyatı 237 bin dolar

LG, devasa büyüklükteki televizyonunu tanıttı: Fiyatı 237 bin dolar
LG, bir süre önce Magnit TV ailesine yeni bir model eklediğini duyurdu. Yeni 118 inçlik Magnit TV, devasa boyutunun yanında aslında daha büyük modellerle kıyaslandığında oldukça ucuz.

LG, Magnit TV ailesine 118 inçlik devasa bir TV modeli ekledi. Bu yeni model, oldukça büyük boyutuna rağmen fiyat bakımından uygun görünüyor. 118 inçlik Magnit TV, 4K çözünürlük, 0,6 mm piksel aralığı, yapay zeka destekli işleme yetenekleri ve 120Hz yenileme hızı gibi özelliklere sahiptir. Ancak fiyatının büyük ölçüde devasa boyutuna ve gelişmiş DVLED teknolojisine dayandığını belirtmek önemlidir. 

Bu TV, 237.000 dolarlık bir fiyat etiketiyle geliyor. Yüksek parlaklık seviyelerine sahip olan bu televizyon, webOS akıllı TV platformunu kullanıyor ve ev oturma odalarında büyük bir etki yaratmaya aday. Bu TV, televizyon izleme deneyimini bir üst seviyeye taşımayı amaçlamaktadır. İşte detaylar...

LG, Magnit TV

LG MAGNİT TV AİLESİNE 118 İNÇLİK DEVASA BİR TV MODELİ EKLEDİ

LG, 118 inç Magnit TV modelini tanıttı ve bu, firmanın en büyük TV modellerinden biri olarak öne çıkıyor. TV, 8 milyondan fazla MicroLED ile saf siyahlar ve muhteşem bir kontrast sunuyor. HDR10 ve HDR10 Pro uyumluluğuna sahip olan bu TV, LG'nin Alpha 9 işlemcisi ve yapay zeka derin öğrenme teknolojisi kullanarak görüntü gürültüsünü azaltıyor ve renk doygunluğunu ve kontrastı oda koşullarına göre optimize ediyor. Ayrıca, 50 watt entegre hoparlörlerle geliyor, ancak istenirse 40 bin dolarlık Bang & Olufsens Beolab 50 hoparlörlerle de kullanılabilir.

LG, Magnit TV

Bu yeni TV, LG'nin Magnit TV serisinin bir parçasıdır ve daha önce 136 inçlik ve 163 inçlik modelleri piyasaya sürülmüştü. LG'nin büyük boyutlu TV'leri, Samsung'un "The Wall" serisi gibi diğer üreticilerin devasa ekranlarının

Son Haberler