Mi Pad 6 Max onaylandı: Xiaomi’den yeni bütçe dostu tablet geliyor

Mi Pad 6 Max onaylandı: Xiaomi’den yeni bütçe dostu tablet geliyor
Mobil sektördeki başarısını tablet pazarında da sürdürmek isteyen Xiaomi, yeni bir tabletini daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Mi Pad 6’dan ilk bilgiler geldi.

Akıllı telefon pazarında satış rekorları kıran Xiaomi, giyilebilir teknoloji ve tablet pazarında da üst sıralara oynuyor. Fiyat performans ürünleriyle öne çıkan firma, daha önce Xiaomi Mi Pad 6 ve 6 Pro modellerini piyasaya sürmüştü.

Görünüşe göre tablet serüveni yeni modellerle devam edecek. Xiaomi’nin yeni tableti Mi Pad 6 Max’ten ilk bilgiler geldi.

Mi Pad 6 Max Bluetooth sertifikasını aldı

Xiaomiui’nin aktardığına göre, Mi Pad 6/6 pro'nun piyasaya sürülmesinden sonra Xiaomi, Bluetooth SIG sertifikasını geçen Mi Pad 6 Max'i de piyasaya sürmeyi planlıyor.

848c09c5-d4d0-4a72-9a87-58812063.jpg

Bluetooth SIG sertifikası web sitesi, Mi Pad 6 Max'in model numarasının, Xiaomi telefonlarının veya tabletlerinin ana model numarasına benzeyen "23078KB5BC" olarak tanımlandığını ve model numarasının sonundaki "C" harfinin şunu gösterdiğini ortaya çıkarıyor.

Buna ek olarak cihazın yazılım bilgisi de yine aynı platform üzerinde görüntülendi. Buna göre Mi Pad 6 Max, kutudan V14.0.0.15.TMHCNXM yapı numarasına sahip olan MIUI 14 arayüzü ile çıkacak.

Kaynak: Xiaomiui.net
Derleme: Veteknoloji.net

Son Haberler