Netflix'e çok istenen özellik geliyor: İşte tanıtımdan ipuçları

Netflix'e çok istenen özellik geliyor: İşte tanıtımdan ipuçları
Netflix, kullanıcı deneyimi ile ilgili yönünü iyileştirmek adına çalışmalarını hızlandırıyor. Şirket, bu kapsamda My Netflix adlı yeni bir özelliği kullanıma sundu.

Geçtiğimiz günlerde bu yılın Ağustos ayı takvimini açıklayan Netflix, açıklamasında kullanıcı deneyimlerini daha iyi hale getirebilmek adına çalışmalarını hızlandırdığını bildirdi. Şirket, açıklamasının devamında My Netflix adlı yeni bir özelliği kullanıma sunduğunu duyurdu.

" My Netflix sayesinde kullanıcılar en sevdikleri içeriklere anında erişebilir"

Konuyla ilgili blog yazan şirket, "Bugün, izlemek istediğiniz içeriği seçmenize yardımcı olacak basit kısayollara sahip özel bir özelliği kullanıma sunuyoruz. iOS ve Android için ayrılmış bu yeni bölüm, indirdiğiniz (uzun bir uçuşta izlemek istediğiniz bölümler gibi) veya konuşma listenize kaydettiğiniz şovlara ve filmlere hızlı erişim sağlar." ifadelerini kullandı.

Netflix My Netflix adlı özelliği

Bu yeni özelliğin iOS ile Android uygulamalarında "adresiniz" olarak tanımlanmış olan yeni bir sekme şeklinde görünecektir. My Netflix, kullanıcıların indirmiş oldukları içeriklerde birleştirilmiş bir görünüme sahip olacaklardır. Bu sekme altında, kullanıcılar en sevdikleri TV şovlarının ve filmlerinin, İzleme Listelerinde kayıtlı şovların ve gelecek bölümler için ayarladıkları hatırlatıcıların bir listesini görebilirler.

"Netflix'im" sekmesi, 24 Temmuz'dan itibaren yayıncının iOS uygulaması üzerinden kullanıma sunulacaktır. Şirket, Ağustos ayı başlarında Android için satışa sunulacağını duyurdu.

Netflix Ürün Müdürü Edith Chao, "Bir düşünün: Netflix ile ne kadar çok etkileşimimiz olursa, Netflix'e o kadar çok aksiyon gerilim filmi ekliyoruz. 'Extraction 2' veya 'Bridgerton'ın her sezonuna ne kadar çok yer işareti koyarsak, uygulamanın yeni sekmesinde o kadar çok içerik görüyoruz" dedi. 

Son Haberler