Netflix'te yenilik: My Netflix geldi!

Netflix'te yenilik: My Netflix geldi!
Netflix, içerik bulmayı çok daha kolay hale getirecek bir yenilik getirerek, My Netflix'i uygulamaya soktu. Bu yenilikle birlikte artık içerikleri çok daha kolay şekilde bulacaksınız.

Netflix, kişinin listeye eklediği ve beğendiği içerikleri daha kolay bulmasını sağlayacak bir özellik geliştirdi. My Netflix isimli özellik, mobil uygulama üzerinden erişime açıldı.

Getirilen yeni sekme, son izlenen film ve diziler, indirilenler, fragmanlar ve Netflix’e gelecek yeni filmler ve diziler için hatırlatıcı, beğenilen filmler ve diziler, "İzlemeye Devam Et", "Listem" bölümünü içeriyor.

My Netflix Özelliği Geldi

My Netflix, ekranın sağ alt köşesinde bulunan "İndirilenler" sekmesinin yerine geldi. Yeni sekme sayesinde kişiler, sonrasında izlemek için işaretlediği tüm yapımları tek bir yerde görme imkanına sahip olacak. Öte yandan, "Benim Netflix'im" sekmesi üzerinden sonsuz kaydırma yapmadan izlenmek istenen içeriklere daha da rahat erişmek mümkün olacka.

Netflix’in açıklamasına göre, My Netflix bölümü kişinin uygulamayı kullanım şekline göre oluşuyor. Yani sekme içerisinde herkese aynı şey gösterilmiyor. Benim Netflix’im bölümü, ilk olarak iOS kullanıcılarına sunulurken, Ağustos ayı başlarında da Android cihaz kullanıcılarına açılacak.

Eğer iOS işletim sistemine sahip bir telefonunuz varsa, Netflix uygulaması üzerinden gelen yeniliği hemen test edebilirsiniz.

Son Haberler