OnePlus Nord 3 yakında piyasaya sürülüyor! İşte sızan özellikler

OnePlus Nord 3 yakında piyasaya sürülüyor! İşte sızan özellikler
Güvenilir bir duyumcu olan Yogesh Brar, kısa bir süre önce OnePlus'ın şu anda OnePlus Nord 3 akıllı telefonunu hem Hindistan hem de küresel pazarlarda test ettiğini tweetledi.

OnePlus, en yeni akıllı telefonu OnePlus Nord 3'ün küresel pazarlarda piyasaya sürülmesi için hazırlanıyor gibi görünüyor. Cihaz halihazırda çeşitli sertifika sitelerinde görüldü ve bazı özelliklerine işaret etti.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde Nord 3, çeşitli sızıntılar ve raporlar nedeniyle haberlerde yer aldı. Bir ihbarcıya göre OnePlus, akıllı telefonu Hindistan ve diğer küresel pazarlarda test etmeye başladı. İhbarcı ayrıca OnePlus Nord 3'ün olası lansman zaman çizelgesi, fiyat aralığı ve temel özellikleriyle ilgili ayrıntıları da paylaştı.

Güvenilir bir duyumcu olan Yogesh Brar'a göre, telefonun önümüzdeki altı ila sekiz hafta içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor ve bu da Mayıs ortası ile Haziran ortası arasında olası bir çıkış tarihine işaret ediyor.

Brar ayrıca OnePlus Nord 3'ün 120Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç 1,5K AMOLED ekrana sahip olacağını açıkladı. Sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 9000 5G SoC tarafından desteklenecek. Telefonun 64 megapiksel birincil lens, 8 megapiksel lens ve 2 megapiksel sensör içeren üçlü arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor. Ön tarafta ise 16 megapiksellik bir sensör olması muhtemel.

Brar'a (@heyitsyogesh) göre, yaklaşmakta olan OnePlus Nord 3 akıllı telefonun 5.000mAh pil ve 80W kablolu hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor.

Önceki raporlar OnePlus Nord 3'ün geçen yıl Temmuz ayında piyasaya sürülen OnePlus Nord 2'nin yerini alacağını ve 16GB'a kadar RAM ve 256GB'a kadar dahili depolama alanı sunacağını öne sürmüştü.

Son Haberler