AirPods'a kafa tutar: OPPO Enco Air 3 Pro’nun özellikleri açıklandı: Gürültü engelleme desteğiyle geliyor!

AirPods'a kafa tutar: OPPO Enco Air 3 Pro’nun özellikleri açıklandı: Gürültü engelleme desteğiyle geliyor!
Kablosuz kulaklıklarıyla önemli başarılara imza atan OPPO, yeni nesil Enco Air 3 Pro kulaklığının özelliklerini açıkladı. Satışları da çok yakında başlıyor.

Çin merkezli OPPO, giyilebilir teknoloji ve kablosuz kulaklık alanında önemli işler ortaya koydu. Şirket ürün gamını yeni modelleriyle artırırken, yakında buna bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OPPO Enco Air 2 Pro’nun halefi Enco Air 3 Pro’nun resmi özellikleri Amazon’da paylaşıldı.

Enco Air 3 Pro çok yakında satışa çıkacak

Amazon, OPPO Enco Air 3 Pro'nun Prime Day özel lansmanının bir parçası olarak 10 Temmuz'da Hindistan'da piyasaya sürüleceğini açıkladı.

1.jpg

ANC destekli, yani aktif gürültü önleyiciye sahip Enco Air 3 Pro, bir önceki Air 2 Pro’nun halefi olacak.

Tasarıma baktığımızda OPPO, tercihen bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Enco Free3’ten esinlenmiş. Ayrıca paylaşılan teaser görüntüsünde kulakiçi kulaklıkların yeşil renkli bir seçeneği olacağını da yine görmek mümkün.

2.jpg

Güncellenen modelde ses daha yüksek olacak. Zira paylaşılan bilgilere göre OPPO, Enco Air 2 Pro’daki 25db’i Enco Air 3 Pro ile iki katı olan 49db’ye çıkaracak.

ANC desteğine ek olarak kulaklıkta; LDAC, OPPO Alive Audio uzamsal ses efekti, ses için geniş bir ses alanı için kendi geliştirdiği algoritmayı kullanan sekiz taraflı surround, Bluetooth 5.3, ift cihaz bağlantısı ve 47 ms Ultra düşük gecikmeli oyun deneyimi desteği olacağını da belirtmekte fayda var.

Fiyata gelecek olursak OPPO’nun yeni kablosuz kulaklığı şu an sadece Amazon tarafından sergilendi. Resmi özellikleri açıklanan kulaklığın fiyatı henüz açıklanmadı, ancak Free 3 ile benzer bir fiyatlandırma olması bekleniyor. Kulaklığın satışı ise 10 Temmuz’da Amazon üzerinden başlayacak.

Kaynak: Phonearena
Derleme: Veteknoloji.net

Son Haberler