Piyasadaki en güçlü tablet olabilir: Galaxy Tab S9 Ultra ‘FCC’ onayını aldı, işte beklenen özellikler

Piyasadaki en güçlü tablet olabilir:  Galaxy Tab S9 Ultra ‘FCC’ onayını aldı, işte beklenen özellikler
Samsung’un piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Tab S9 Ultra tableti için geri sayıma geçildi. Unpacked etkinliğinde sergilenecek telefon FCC onayını alırken, özellikleri de bir kez daha sızdırıldı.

Apple, geçtiğimiz haftalarda büyük bir etkinlik düzenledi ve yazılımdan, donanımsal ürünlerine kadar pek çok yeni teknolojisini sergiledi. Bununla beraber 2023 bitiminden önce birkaç etkinlik daha olacak ve bunlardan biri de Samsung tarafından yapılacak.

26 Temmuz’da Unpacked 2023 etkinliğini gerçekleştirecek olan Samsung, yeni katlanabilir telefonlarına ek olarak Galaxy Tab S9 serisi tabletini de tanıtacak. Bu seriden S9 Ultra’nın özellikleri lansman öncesi ortaya çıkarken FCC tarafından da onayını aldı.

Galaxy Tab S9 Ultra beklenen özellikler

Tipster SnoopyTech, SM-X910 model numarasını taşıyan Galaxy Tab S9 Ultra'nın FCC sertifika sitesinden geçtiğini doğrulayan SAR Değerlendirme Raporunun bir ekran görüntüsünü Twitter'da paylaştı. 14,6 inç boyutlarında AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihaz, selefine benzer bir tasarımla piyasaya sürülebilir.

Öte yandan 326,4 x 208,6 x 5,5 mm boyutlara ve 737 gram ağırlığa sahip olması beklenen cihaz, 45W hızlı şarj destekli 11.200mAh batarya ile eşleştirilmesi oldukça muhtemel. IP68 sertifikası ve Android 13 tabanlı One UI 5.1 ile kutudan çıkması beklenen tablet, işlemci tarafında Snapdragon 8 gen 2 for Galaxy yonga setinden güç alacak ve 8/12/16 GB RAM ile 128/256/512 GB depolama seçenekleri ile karşımıza çıkacak.

Son Haberler