PlayStation 5 özel sürümü tanıtıldı: Sadece sınırlı sayıda olacak

PlayStation 5 özel sürümü tanıtıldı: Sadece sınırlı sayıda olacak
Tutkunları merakla bekliyordu. Özel Playstation 5 sürümü tanıtıma çıktı! Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden Playstation ile ilgili araştırmalar hızla sürerken sonunda tanıtım yapıldı! James özel sürüm merakla bekleniyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PLAYSTATİON ÖZEL TASARIMI

LeBron James özel Playstation 5 tanıtımı yapıldı. James temalı Dualsense kontrol cihazı gece siyahı olarak piyasaya çıkacak. Ünlü basketbolcu için kişisel sembol ve sözler yer alacak. Dokunmatik panel kısmında 'Hiçbir şey verilmez, her şey kazanılır.' Sağ tarafta 'Seçilmiş olanlar', 'İnşa et, yükselt, güçlendir' 'Söz veriyorum' yazıları yer alacak. Sol kısımda da Kral James yazısı yer alacak. 

PS5 Lebron James Tanıtımı

Aynı zamanda tasarımın genelinde yıldız sembolleri yer alacak. Arka kısımda ise işbirliğini vurgulamak için sarı bir taç ve küçük bir x işaretiyle Playstation sembolleri yer alacak. Playstation işbirliği ile ilgili şu açıklamayı yaptı; 'Lebron'un oyun ve topluluk sevgisinden ilham alarak LeBron James Limited Edition PS aksesuarları, Lebron ile birlikte yaratılan bir tutuku projesidir.' 29 Haziran tarihinde ön sipariş verilebilecek aksesuarlar 27 Temmuz tarihinde piyasaya çıkacak. PS5 kapağı 64.99 dolar, DualSense ise 79.99 dolardan satışa çıkacak. 

Son Haberler