PUBG Mobile Milli Takımı, dünya ikincisi oldu!

PUBG Mobile Milli Takımı, dünya ikincisi oldu!
PUBG Mobile Türkiye Milli Takımı, Romanya'da gerçekleştirilen dünya turnuvasında ikinci olarak Türkiye'ye bir başarı daha getirdi.

Türkiye, 24 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Romanya'da gerçekleştirilen 15. Dünya Espor Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. PUBG Mobile için kurulan Milli Takım, turnuvadan dünya ikincisi olarak ayrıldı. Yüzümüz voleyboldan sonra bu kez de e-spor alanında güldü. Kırgızistan'ın birinci olduğu PUBG Mobile turnuvasında ev sahibi Romanya ise üçüncü oldu.

111 ülkeden oyun tutkunlarının katıldığı turnuvada PUBG Mobile'a ek olarak CS:GO, Dota 2, eFootball, Tekken 7 ve Mobile Legends: Bang Bang gibi oyunlar için de müsabakalar yapıldı. Milli takımlarımız, bu oyunların hepsinde de rakipleriyle mücadele ettiler. PUBG Mobile takımımız ise büyük bir başarı örneği ile dünya ikincisi oldu. 18 maça çıkan PUBG Mobile milli takımımız, 173 puan toplamayı başardı.

Türkiye Espor Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "5. Dünya Espor Şampiyonası sona erdi! Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen dünya şampiyonasında Türkiye, Tekken7, Efootball, PUBG Mobile ve MLBB’de mücadele gösterdi. Şampiyonada PUBG Mobile milli takımımız dünya ikincisi oldu. Tüm sporcularımızı tebrik ederiz" denildi.

PUBG Mobile Türkiye Milli Takımı üyeleri:

  • Berkin Çetin
  • Mehmet Akif Kastal
  • Zekeriya Taha Ünlü
  • Faruk Hamsici
  • Furkan Şentürk

Son Haberler