Sosyal medya bu ikiliyi konuşuyor: Mark Zuckerberg Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti

Sosyal medya bu ikiliyi konuşuyor: Mark Zuckerberg Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul etti
Teknoloji dünyasının en önemli iki ismi sosyal medyayı yıktı geçti. Elon Musk, Mark Zuckerberg'e kafes dövüşü teklif ederken, Zuckerberg ise bu teklifi kabul etti.

Elon Musk, ilginç davranışlarıyla gündeme düşmeye devam ediyor. Daha önce kafes dövüşü teklifleriyle sosyal medyayı sallayan ünlü milyarder, bu teklifini bu kez Meta CEO'su Mark Zuckerberg'e yaptı.

Kırmızı köşede gürlemeye hazır Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk. Mavi köşede ise Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg var. Her iki milyarder de kafes dövüşüne hazır. Peki konu buraya nasıl geldi?

Elon Musk rahat durmuyor

Bildiğiniz gibi Musk ve Zuckerberg arasında uzun zamandır bir rekabet var. İkisi de sosyal medya platformları, yapay zeka, uzay araştırmaları gibi alanlarda birbirleriyle yarışıyorlar. Ancak bu rekabet son günlerde yeni bir boyut kazandı.

Her şey, Musk'ın sahibi olduğu Twitter'da, Zuckerberg ile "kafes dövüşüne hazır olduğunu” belirten bir paylaşım yapmasıyla başladı. Facebook ve Instagram'ın ana şirketi Meta'nın sahibi Zuckerberg daha sonra Musk'ın tweetinin ekran görüntüsünü "Bana konum gönder" mesajıyla paylaştı. Bununla birlikte Musk daha sonra Zuckerberg'in mesajına şu yanıtı verdi: "Vegas Octagon." Octagon, Ultimate Fighting Championship (UFC) maçlarında kullanılan ring. UFC'nin merkezi Las Vegas.

Peki bu dövüş gerçekten olacak mı? Yoksa ikisi de sadece şaka mı yapıyor? Bu sorunun cevabını henüz kimse bilmiyor. Ancak sosyal medya kullanıcıları bu konuyu çok konuşuyor ve maçı kimin kazanacağına ilişkin tahminlerde bulunuyorlar. Kimileri dövüşün reklamını yapan sahte posterler de dahil olmak üzere meme’ler yayınlıyorlar. Belki de her iki isim bu dövüşü sanal dünyada yaparak sürpriz de yapabilir.

Son Haberler