Spotify hesabı olanlar dikkat! Kullanamayabilirsiniz

Spotify hesabı olanlar dikkat! Kullanamayabilirsiniz
Spotify Premium ödeme seçeneklerinde değişiklik gerçekleştirildi. Artık App Store üzerinden yapılan ödemeler kabul edilmeyecek. Bu şekilde ödeme yapanların hesabı kullanılamayabilir. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, iOS kullanıcılarını ilgilendiren bir değişikliğe imza attı. Spotify Premium ödeme seçenekleri değişirken artık App Store üzerinden yapılan ödemeler kabul edilmeyecek.

App Store Üzerinden Artık Kabul Edilmeyecek

Birçok uygulama App Store üzerinden uygulama içi satın alma seçenekleri ile kullanıcılarından ödemeler alırken, Spotify bir değişikliğe imza attı. Spotify uygulamasına App Store üzerinden ödeme yapma seçeneği kapatıldı. Bu da ne demek oluyor? Burada ödeme yapan kullanıcılar yeni ayda Spotify kullanamayacak.

Spotify kullanmak isteyen kullanıcılar, App Store üzerinden değil kendi kartları üzerinden ödeme yapacak. Bu nedenle App Store üzerinden ödeme yapan kullanıcılara ay sonuna kadar yeni ödeme yöntemine geçmemeleri halinde ücretsiz reklamlı pakete geçireceklerini belirttikleri bir e-posta yollandı. Bu işlemi yapmayan kullanıcılar otomatik olarak karar verilen pakete geçmiş olacak.

Spotify uygulaması üzerinden ödeme seçeneklerinizle ilgili değişiklik yapabilirsiniz. Kişisel kartınız ya da oluşturacağınız bir sanal kart ile ödeme yapmak tamamen size kalmış. Aslında ödeme yöntemi değiştirmek sandığınız kadar zorlu ve meşakkatli bir şey değil. Elinizi çabuk tutsanız iyi olur.

Son Haberler