Spotify o özelliğini çok yakında web uygulamasına taşıyacak

Spotify o özelliğini çok yakında web uygulamasına taşıyacak
Reddit'teki bir gönderiye göre, Grup Dinleme Oturumları yakın zamanda web uygulamasına geliyor. Grup Dinleme Oturumları, birden fazla kullanıcının aynı anda aynı müziği dinlemesine fırsat tanıyor.

Spotify, Grup Oturumları özelliğini Spotify Premium aboneleri için başlatmıştı. Mayıs ayındaki lansmanından bu yana, özellik cep telefonları ve tabletlerdeki kullanıcılar için mevcut olan bu özellik yakında web'e de gelecek.

Grup Dinleme Oturumları Çok Yakında Web'e Gelebilir

Reddit'teki bir gönderiye göre, Grup Dinleme Oturumları gerçekten çok yakın. Özellik yakında kullanıma sunulabilir. Grup Dinleme Oturumları, kullanıcıların birden fazla kullanıcının aynı anda aynı çalma listesini dinleyebileceği ortak müzik oturumları oluşturmasına olanak tanıyor. Gruptaki her oyuncu daha sonra oynatma ve ses seviyesini kontrol etme olanağına sahip oluyor.

Bu gelişme Spotify'ın yenilenmiş masaüstü sürümünü kullanıma sunmasından birkaç gün sonra gerçekleşti. İsveçli yayın devi, masaüstü deneyimini Spotify mobil uygulamalarıyla uyumlu hale getirmek için "Kitaplığın" ve "Şimdi Çalınıyor" arayüzlerini yeniden tasarladı.

Şirketten yapılan açıklamada, "Ana içerik alanını değiştirmiyoruz, bu nedenle önerilen şarkılara ve podcast'lere göz atmak, keşfetmek ve bulmak için merkezi merkeziniz olmaya devam edecek" denildi.

Yeni tasarıma göre, pencerenin sol tarafında kullanıcıların kayıtlı müzik ve podcast koleksiyonlarına hızlı bir şekilde erişebilecekleri yeni bir "Kitaplığın" alanı var.

Son Haberler