Steam çok sevilen oyunu ücretsiz erişime açtı: Rakiplerine meydan okuyor

Steam çok sevilen oyunu ücretsiz erişime açtı: Rakiplerine meydan okuyor
Oyun severlerin yüzünü güldürecek haber Steam platformundan geldi! Bu oyun ücretsiz oldu! Tüm detaylar haberimizde.

Epic Games ve Steam platformu arasındaki rekabet hızla devam ediyor! Steam çok beklenen oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

STEAM BU OYUNU ÜCRETSİZ YAPTI

Steam platformu abonelerine sık sık sevilen oyunları ücretsiz indirme şansı vermeye devam ediyor. Ancak Epic Games platformu oyunları tamamen ücretsiz şekilde indirme fırsatı verirken Steam abonelerine yalnızca kısa süreli deneme fırsatı veriyor. Steam platformu tarafından başlatılan son kampanyaya göre RPG oyunlarından biri olan Children of Morta oyunu 13 Eylül tarihine kadar ücretsiz şekilde denenebilecek. 

steam children of morta oyunu ücretsiz yaptı

2019 senesinde oyun severlere sunulan oyun epey ilgi çekiyor. Steam platformunda oyunu ücretsiz kütüphanenize eklemek için ilk olarak Steam mağazasından Children of Morta Oyna seçeneğine tıkladıktan sonra indirme işlemi başlatılabilir. Oyunun oynanması için en az 64-bit Windows 7 işletim sistemi, 2.8 GHz Dual Core CPU işlemci, GeForce GTX 660, Radeon R7 370 ya da benzeri ekran kartı, 4 GB RAM, 2 GB depolama alanı, Sürüm 11 DirectX öneriliyor. Ancak oyun için önerilen sürümler şu şekilde; 64 bit Windows 10 işletim sistemi, 3.2 GHz QUAD Core Processor işlemci, GeForce 960, Radeon RX 570 ya da benzeri ekran kartı, 8 GB RAM, 2 GB kullanılabilir alan, sürüm 11 DirectX olması öneriliyor. 

Son Haberler