Steam de zamlardan nasibini aldı: Sevilen oyuna yüzde 491 zam geldi

Steam de zamlardan nasibini aldı: Sevilen oyuna yüzde 491 zam geldi
Dying Light'ta beklenmedik fiyat artışı! Zombi kıyametinin ortasındaki heyecan dolu macera, Steam'de yüzde 491'lik zamla şaşırttı. Dying Light 2 de fiyat artışından nasibini aldı. Oyuncular, parkur mekanikleri ve dövüş sahneleriyle dolu serinin fiyatlarının ne olacağını merakla bekliyor. İşte yeni fiyatı...

2015 yılında oyunseverlerle buluşan ve zombi kıyametinin ortasında geçen heyecan verici oyun Dying Light için beklenmedik bir fiyat artışı uygulandı. Steam platformunda birçok oyunun fiyatı zaman zaman güncellenirken, popüler zombi oyunu Dying Light'ın fiyatındaki artış dikkatleri çekti. 

OYUNUN FİYATI 119 TL ARTTI

1

Oyunun fiyatı 59 TL'den 349 TL'ye yükseldi, bu da yüzde 491'lik bir güncelleme anlamına geliyor.

Dying Light 2'nin de zamlandığı belirtiliyor ve geçtiğimiz hafta 159 TL'ye satılan oyunun fiyatı yüzde 119 artışla 349 TL'ye çıkarıldı. Ancak oyuncular, Dying Light 2'nin ilerleyen dönemde bir fiyat artışı daha yaşayabileceği konusunda da tedirginlik yaşıyor.

2015 yapımı Dying Light, parkur mekanikleri ve bol dövüş sahneleriyle oyuncuların gözdesi haline gelmişti. Geçtiğimiz ay gerçekleşen Steam Yaz İndirimleri sırasında 17 TL'ye kadar düşen fiyatı birçok oyuncuyu cezbetmişti, ancak son yapılan zam ile hayal kırıklığı yarattı. Dying Light'ın aksiyon dolu atmosferi ve zorlu zombi dünyası, oyunseverlerin hala ilgisini çekiyor ve Steam dışında da Epic Games Store'da 59 TL'den satışa sunuluyor.

Oyunda Kyle Crane isimli bir ajanı canlandırıyoruz ve kurgusal Harran şehrinde insanlık için hayati önem taşıyan istihbaratı toplamak için karantinaya alınan bölgeye sızmakla görevlendiriliyoruz. Dying Light, zombi oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren ve oyunculara adrenalin dolu bir deneyim sunan yapısıyla öne çıkıyor.

Dying Light serisinin büyük bir oyuncu kitlesine sahip olması, oyunun fiyatında yapılan güncellemelerin dikkatle takip edilmesine neden oluyor. Oyunseverler, Dying Light 2'nin gelecekteki fiyat politikasını da merakla beklerken, Dying Light hayranları, zombi dolu bu aksiyonun tadını çıkarmaya devam ediyor.

Son Haberler