Telefonunuzun şarjı hızlı bitiyorsa hemen bu ayara bakın

Telefonunuzun şarjı hızlı bitiyorsa hemen bu ayara bakın
Telefonunuzun şarjının hızlı bitmesinden şikayetçiyseniz bu haber tam size göre! Tüm detaylar haberimizde.

Apple marka telefon kullanıcıları telefonlarının şarjlarının hızlı bitmesinden yakınıyor. Ancak bu ayarı kapatırsanız saatlerce şarjınızı yetecek! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ŞARJ ÖMRÜ İÇİN BU AYARI KAPATIN

Son dönemlerde iPhone kullanıcıları şarjlarının çok hızlı şekilde bittiğinden büyük şikayetler etmeye devam ediyor. Ancak şarjınızın daha uzun süre gitmesi için bu ayarı kapatırsanız her şey tersine dönecek! Wi-Fi ayarlarının nasıl yapılandırıldığı şarjın uzun süre kullanılmasını etkiliyor. Tüm dünyada en çok tercih edilen telefon markası olan Apple kullanıcılarına birçok kolaylık sunuyor. 

şarjınız az gidiyorsa bu ayarı kapatın

Açık kablosuz ağları arayabiliyorsunuz hatta sizi bilgilendirmesini de tercih edebiliyorsunuz. Eğer bu ayarı kapalı tutmazsanız pil tüketiminiz hızlanır ve şarjınız daha kısa süre gider. İlk olarak Ağlara Katılmadan Sor özelliğini kapatmanız gerekiyor. Telefonunuzun Ayarlar kısmına girip Wi-Fi seçeneğine girmeniz gerekiyor. Daha sonra diğer ağlar seçeneğini seçerek Ağlara Katılmadan Sor dedikten sonra Kapalı seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Bu ayarı kapatmak pil ömrünüzün daha uzun gitmesini sağlayacaktır. 

Son Haberler