Telegram'da Wallet Pay dönemi başlıyor

Telegram'da Wallet Pay dönemi başlıyor
Mesajlaşma uygulaması Telegram, uygulama içinde kripto ödemelere imkan tanıyan uygulamayı başlatacak. Mal ve hizmetler için anında bu cüzdan sayesinde ödeme yapabileceksiniz.

Popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması Telegram, uygulama içi kripto ödemelerine imkan tanıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında kripto ödemelerini kabul eden Telegram, son duyurusuyla birlikte üç kripto para için ödeme imkanı sunacak.

Wallet Pay kullanan kullanıcılar, uygulama içi ödemeleri Bitcoin (BTC), Tether (USDT), ve Toncoin (TON) ile yapabilecek.

Telegram’a uygulama içi ödeme özelliği yolda

Çevrimiçi mesajlaşma uygulaması Telegram, kripto ödemeleri için ilk adımı Mayıs ayında atmıştı.TON Blockchain projesinin geliştirilmesiyle beraber milyonlarca Telegram kullanıcısının yaklaşık 2 milyonu cüzdan hizmetlerini kullanırken son güncellemeyle birlikte yeni kripto paralar da sisteme dahil oldu.

Satıcılar ve Wallet Pay kullanıcıları, mal ve hizmetler için anında ve güvenli ödemeler yapmak için Bitcoin (BTC), Tether (USDT), ve Toncoin’i (TON) kullanabilecekler.

Vatandaşlarının kripto aracılığıyla ürün ve hizmet ödemeleri yapmalarına izin vermeyen ülkeler arasında Rusya, Endonezya, Vietnam, İran, Mısır da yer alıyor.

Son Haberler