Tesla saat başı 48 dolara kadar ödeme yapacak!

Tesla saat başı 48 dolara kadar ödeme yapacak!
Tesla, ABD'de üç aylık bir süre için 'araçların performansının iyileştirilmesine katkıda bulunacak verileri' yakalayacak kişileri bekliyor. Test sürücülerini içeren pozisyon gündüz ve gece vardiyalarını içerirken, saat başı 18-48 dolar aralığında ödeme yapılacak.

Tesla geçmişte de test sürücüleri için işe alımlar yapmıştı. Şirket, Autopilot sürücü destek özelliğini ve beta Tam Kendi Kendine Sürüş yazılımını geliştirmek için bazı test sürücülerini kullanıyor.

Daha önce Tesla'da sürüşler yapmış olan John Bernal ise test sürücülerinin genellikle bir dizi sensörle donatılmış Tesla'ları kullandığını söylüyor. Bernal, sürücülerin genellikle sola dönüşler veya olağandışı kavşaklar gibi Tesla'nın Tam Kendi Kendine Sürüş yazılımını karıştırabilecek senaryoları tekrar tekrar canlandırdıklarını söyledi. Veriler daha sonra Tesla tesislerinde inceleniyor.

İş ilanına göre başvuru sahiplerinin "temiz bir sürüş siciline, güvenli sürüş alışkanlıklarına ve en az 4 yıllık sürüş deneyimine" sahip olmaları şart koşuluyor. Bir iş ilanına göre, bu rol için saat başına 18 ila 48 dolar arasında ücret ödeniyor ve yan haklar da dahil.

Son Haberler