The Sims hayranlarına müjde: 10 yıl aranın ardından The Sims 5 geliyor

The Sims hayranlarına müjde: 10 yıl aranın ardından The Sims 5 geliyor
Oyun severlerin bildiği üzere The Sims 4'ün yayınlanmasından yaklaşık on yıl geçti ve şimdi EA, yeni bir The Sims oyunu hakkında ilk bilgilerini oyun severlerin bilgisine sundu. İşte detaylar…

Dijital platform oyunlarını sıkı takip eden herkes için oyun dünyasında bir devrim niteliği taşıyan The Sims, 20 yılı aşkın bir süredir hayatımızın bir parçası. Kendi hayatımızı unutup sanal karakterlerin hayatlarında saatler geçirdiğimiz bu seri için yeni bir video yayınlandı. Detaylar haberimizde…

banka

10 YIL ARADAN SONRA THE SİMS 5 GELİYOR! İŞTE İLK VİDEO

The Sims 5 ne zaman çıkıyor? Popüler simülasyon oyunu daha iyi karakterler, grafikler ve çok sayıda diyalogla oyun severlerin daha çok ilgisini çekeceğe benziyor.

Bir simülasyon oyunu olan "The Sims",sevenlerine yeni bir oyun sunmaya hazırlanıyor. Uzun yıllardır herkesin bildiği efsanevi seri için geliştirme stüdyosu Maxis, The Sims 5 olarak adlandırılan Project Rene'nin geliştirme süreçlerini oyun severlerin beğenisine sundu. Bu heyecan verici oyun daha hala ilk aşamalarında, ancak oldukça ayrıntılı grafik kalitesine sahip olduğu duyuruldu.

banka

THE SİMS 5 GELİŞTİRİLME AŞAMASINDA

Maxis, yeni yayınlanan videosu kapsamında Sims karakterleri için farklı ışıklandırma, animasyonlar, mahalle simülasyonları ve ruh halleri üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Project Rene hala geliştirme aşamasında, ancak yayınlanan bir video oyundan ne beklenebileceğini gösteriyor.

Project Rene projesinde tanıtılan özelliklerden biri de yeni bir aydınlatma modeli. Prototip görüntüleri hem iç hem de dış ışık kaynaklarından gelen ışığın duvarlardan nasıl yansıdığını gösteriyor. Bu geliştirme oyunun görsel kalitesini yükseltiyor ve daha gerçekçi bir simülasyon deneyimi vaat ediyor.

Project Rene ayrıca Sims karakterleri için yeni duygusal animasyonlar sunuyor. Sims, duygusal durumlarını çeşitli vücut dili hareketleriyle gösterir. Bu, oyunun hikâye anlatımına ve karakter gelişimine derinlik katar.

Öte yandan, mahalleler de daha aktif hale geliyor. Oyuncular ön bahçelerini daha etkileşimli hale getirebilir ve bahçenin günlük işleyişine katılmalarına izin verebilir.

"The Sims 5" hala geliştirme aşamasındadır ve çıkış tarihi bilinmiyor. Ancak son The Sims oyununun 2014'te çıktığını düşünürsek, önümüzdeki yıl oldukça fazla etkinlik ve duyuru olabilir. The Sims 4'ün şu anda ücretsiz olduğunu hatırlamakta fayda var.

Son Haberler