TikTok Spotify'a özendi: TikTok Music için hazırlıklar başladı

TikTok Spotify'a özendi: TikTok Music için hazırlıklar başladı
Sevilen platformlardan olan Tiktok için yeni özellikler sunulmaya başlandı. Tiktok Music'i başlatmaya hazırlanırken aylık abonelik fiyatları belli oldu.

Dünyaca en çok tercih edilen platformlardan olan Tiktok'un geliştirici olan ByteDance, yakın zamanda TikTok Music adlı yeni dijital müzik servisi aktif hale getirildi. Spotify ve YouTube Music rakip olarak servisin fiyatları ve tüm detayları açıklandı.

TİKTOK MUSİC ÖZELLİĞİ

Video paylaşılan platformlardan Tiktok, en çok tercih edilen uygulamaların başında geliyor. Geliştiricisi ByteDance, geçtiğimiz yıl ticari marka başvurusunun ardından şimdi ise TikTok Music kullanıcıların kullanımına sunulacak.

TikTok’ta viral olan şarkıların tam halini de dinleyebileceğiniz serviste kişiselleştirilmiş müzik önerileri veriliyor.

Tiktok music

Gelen bilgiler doğrultusunda gerçek zamanlı şarkı sözleri, arkadaşlarla beraber aynı anda şarkı dinleme ve diğer müzik uygulamalarında ki şarkıları kütüphanenize aktarabileceksiniz.

Shazam uygulamasında yer alan ses ile müzik arama ve Spotify Premium’da olduğu gibi çevrimdışı dinleme özellikleri de hizmette yer alacak.

TikTok Music’in fiyatı ise, Brezilya’da aylık 3,49 dolar, Endonezya’da ise aylık 3,25 dolar üzerinden satışı gerçekleşecek. Yapılan araştırmalar doğrultusunda ücretsiz kullanma hakkı olmayacak ancak 1 ay ücretsiz deneme imkanı sunulacak. 

Son Haberler