Twitter karakter sınırının çivisini çıkardı: Blue aboneleri için 25 bine çıktı!

Twitter karakter sınırının çivisini çıkardı: Blue aboneleri için 25 bine çıktı!
Elon Musk sonrası köklü değişime uğrayan Twitter Blue için önemli bir değişiklik daha devreye alındı. Karakter sınırlaması olması gerektiğinden çok fazla bir seviye çıkarıldı.

Twitter, Blue abonelerine mavi tikin yanı sıra pek çok ayrıcalık da sunuyor. Bunlardan biri tweet düzenleme, bir diğeri ise karakter sınırı…

İşte son değişiklik karakter sınırlamasıyla ilgili. Zira Elon Musk bu kez işin çivisini gerçekten çıkardı.

Karakter sınırlaması 25.000’e çıkarıldı

Onaylanmış hesap rozetini de sahip olabilen Twitter Blue aboneleri artık uygulamada 25 bin karakter uzunluğunda yazılar yayınlayabiliyor.

Twitter bu noktada sınırları epey aşarak 10 binden 25 bine çıkardı. Bu sayede kişilerin Twitter’da daha önce hiç mümkün olmadığı kadar uzun yazılar paylaşmasına da olanak tanıyor.

Bu sistem özellikle abonelik altyapısı kullanan kişilerin hoşuna gidiyor, bu sayede sadece abonelerin görebildiği uzun makaleler / haberler paylaşanlar bulunuyor.

Musk öncesinde 140’tan 280’e geçmesi yıllar alan alan platform, Musk sonrasında 4 bin’den 25 bin’e çok kısa sürede geçiş yapmış durumda. Bundan önce Blue özelinde video odaklı bir artış yapılmıştı. Ücretli Twitter Blue aboneleri kısa bir süre önceye kadar platforma dosya boyutu en fazla 2 GB olmak üzere yaklaşık 60 dakikalık (1080p) videolar yükleyebiliyordu.

Son Haberler