Twitter kullanıcıları X'i sevmedi: Her geçen gün kan kaybediyor

Twitter kullanıcıları X'i sevmedi: Her geçen gün kan kaybediyor
Elon Musk Twitter platformunu satın aldıktan sonra birçok yeniliğe gitmişti. Ancak kullanıcılar yeni platformu çok sevmedi! Tüm detaylar haberimizde.

Adı değişen Twitter platformu yapılan yeniliklerden sonra kan kaybetmeye başladı! Kullanıcılar tek tek terk ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TWİTTER KAN KAYBETMEYE BAŞLADI

Twitter platformunu satın alan Elon Musk birçok değişikliğe gitmişti ve bunların en büyüğü platformun ismini X olarak değiştirmek oldu. Elon Musk platformda birçok yenilik yaparken son 10 senenin en düşük indirme sayısı geldiği öğrenildi. Yayımlanan rapora son iki ayda yüzde 30'dan fazla kullanıcı platformu terk etti. 

x platformu giderek kan kaybediyor

Geçtiğimiz ay önceki senenin Ağustos ayına oranla yüzde 10'luk bir trafik düşüşü yaşandı. Konu ile ilgili uzman isimler X platformunun geleceğinin endişe verici olduğunu söylerken Elon Musk şirketinin de bu durumlarla ilgili önlem hazırlıklarında olduğu öğrenildi. Elon Musk'ın yakın zamanda platforma sesli ve görüntülü arama özellikleri getirerek kullanıcıları cezbetmeyi hedeflediği de ortaya çıktı. 

Son Haberler