WhatsApp canlı konum özelliği nedir, nasıl kullanılır?

WhatsApp canlı konum özelliği nedir, nasıl kullanılır?
WhatsApp kullanıcıları, canlı konumunuzu paylaşıp paylaşmayacağınızı ve ne kadar süreyle paylaşacağınızı da kontrol edebilir. Ayrıca canlı konumlarını paylaşmayı istedikleri zaman durdurabilirler.

WhatsApp, kullanıcıları için bir dizi faydalı özellik sunuyor. Bu özelliklerden biri, kullanıcıların konumlarını WhatsApp'taki diğer kişilerle paylaşmalarına olanak tanıyan canlı konum özelliğidir. Kullanıcılar ayrıca gerçek zamanlı konumlarını belirli bir süre için bireysel ya da grup sohbeti katılımcılarıyla paylaşmayı da tercih edebiliyor.

WhatsApp kullanıcıları ayrıca canlı konumunuzu paylaşıp paylaşmayacağınızı ve ne kadar süreyle paylaşacağınızı da kontrol edebilir. Ayrıca canlı konumlarını paylaşmayı istedikleri zaman durdurabilirler.

Platform ayrıca bu özellik için uçtan uca şifreleme de sunuyor. Bu, paylaştığınız kişiler dışında kimsenin canlı konumunuzu göremeyeceği anlamına geliyor. Burada size canlı konumunuzu WhatsApp kişileriyle paylaşma adımlarını anlatıyoruz. Ancak önce, cihazınızda WhatsApp için konum izinlerini etkinleştirmelisiniz. Bunu yapmak için telefonunuzda Ayarlar'a gidin, Uygulamalar ve bildirimler üzerine dokunun ve ardından Gelişmiş ve ardından Uygulama izinleri üzerine tıklayın. Burada, Konum'a dokunun ve WhatsApp'ın önündeki geçişi açın.

Canlı konumu bireysel veya grup sohbeti ile nasıl paylaşacağınız aşağıda açıklanmıştır

Adım 1- Telefonunuzda WhatsApp'ı açın

Adım 2- Konum paylaşmak istediğiniz sohbete gidin ve Ekle'ye dokunun

Adım 3- Burada, Konum üzerine dokunun ve ardından Canlı konumu paylaş üzerine dokunun

Adım 4- Canlı konumunuzu paylaşmak istediğiniz süreyi seçebilirsiniz. Seçilen süre sona erdiğinde, canlı konumunuzun paylaşılması duracaktır.

Adım 5- İsteğe bağlı olarak bir yorum da ekleyebilirsiniz. Son olarak Gönder'e dokunun.

Bireysel veya grup sohbeti ile canlı konum nasıl durdurulur:

Adım 1: WhatsApp'ı açın ve konumunuzu durdurmak istediğiniz sohbete gidin.

Adım 2- Paylaşımı durdur üzerine dokunun ve ardından DURDUR üzerine dokunun.

Bir başka haberde, anlık mesajlaşma platformu çizim aracı için yenilenmiş bir metin editörü üzerinde çalışıyor. WaBetaInfo tarafından yayınlanan bir rapora göre, WhatsApp çizim aracı için yenilenmiş bir metin editörü üzerinde çalışıyor. Metin arka planını değiştirme, yazı tipleri arasında geçiş yapma ve metin hizalamada esneklik gibi yeni özelliklere sahip olacak.

Son Haberler